Viikkotiedote 51/2018

Jakomäen sydän - Työmaan viikkotiedote 21.12.2018

Tervetuloa seuraamaan rakennusprojektia!

Jakomäen sydän – palvelurakennuksen rakennustyöt on nyt aloitettu ja työmaalle on perustettu oma nettisivu.  Tältä sivustolta pääset myös jatkossa lukemaan työmaamme viikkotiedotteita ja muuta ajankohtaista tietoa hankkeesta. Sivuston kautta voit halutessasi myös tilata viikkotiedotteemme suoraan sähköpostiisi.

Työmaan kuulumiset

Rakennustyöt alkoivat marraskuun alussa vanhan leikkipuistorakennuksen ja sen naapurissa sijaitsevan tyhjän koulurakennuksen purkutöillä. Alueelta kaadettiin myös puita. Parhaillaan työmaa-alueella on käynnissä louhinta ja purkutyöt jatkuvat edelleen. Vuodenvaihteen jälkeen työmaalla on tarkoitus aloittaa paalutustyöt. Paalutuksen tarkoituksena on siirtää perustusten kautta rakennukseen kohdistuvat kuormat kantavaan maaperään ja näin ollen estää rakennuksen vajoaminen.

jakis1

jakis2

Joulukuiselle työmaalle ei aurinko paista, mutta kaivinkoneet loistavat pimeydessä sitäkin enemmän. Kuten kuvista näkyy, etenevät purkutyöt työmaalla suunnitellusti.

Olemme parhaillaan myös perustamassa projektillemme työmaatoimistoa, joka pitäisi saada avattua jo heti tammikuun alussa. Rakennustyöt jatkuvat täydellä teholla myös välipäivinä, mutta pyhiksi sentään rauhoitutaan nauttimaan joulusta.

  • Seuraava viikkotiedote ilmestyy loppiaisen jälkeen viikolla 2.