Viikkotiedote 46/2019

Jakomäen sydän - Työmaan viikkotiedote 18.11.2019

Työmaan kuulumiset

C-lohkolla julkisivumuuraukset jatkuvat rakennuksen sisäpihalla ja LVV-, IV- ja sähköurakoitsijoiden työt etenevät molemmissa kerroksissa.

9

Eteläportaalin opetusterassin lattia saatiin valettua perjantaina ja toisessa kerroksessa Gyproc-väliseinät on pääosin saatu valmiiksi. Väliseinien ja -otsien tasoitus- ja maalaustyöt ovat vielä meneillään ja laatoitusurakoitsija on päässyt aloittamaan seinien tasoitus- ja vedeneristystyöt.

8

P1-puhtausluokan vaatimien olosuhteiden varmistaminen ja P1-siivous ovat käynnissä - IV-työt ensimmäisessä kerroksessa toteutetaan P1-vaatimusten mukaisesti.                         

5

A-lohkolla sähköurakoitsija tekee parhaillaan väliseinien putkituksia ja maalausurakoitsija tasoittaa ja pohjamaalaa Gyproc-väliseiniä ensimmäisessä kerroksessa. Toisessa kerroksessa ollaan pystyttämässä väliseinärunkoja. Putkiurakoitsija on töissä ensimmäisessä kerroksessa ja sprinkleriurakoitsija toisessa. IV-urakoitsijan työt jatkuvat niin ikään eteenpäin konehuoneessa ja vesikatolla aloitellaan villa/huopakaton tekoa.

3

B-lohkolla katsomon ja portaiden muotteja ollaan nyt purkamassa ja vesikatolle ollaan saatu asennettua sääsuoja. Perjantana valettiin myös länsiportaalin opetusterassin lattia.

2

Pintabetonilattioiden raudoitustyöt ovat käynnissä molemmissa kerroksissa.

8

Kuluneella viikolla työmaalle saapuivat myös sähköpääkeskus ja lämmönjakokeskus, joten kohta rakennuksen lämmittämiseen saadaankin käyttää kaukolämpöä.

D-lohkolla odotellaan sääsuojan asennusta, jonka jälkeen päästäänkin aloittamaan vesikattotyöt sekä julkisivumuuraukset. Väliseinäurakoitsjia on nyt päässyt aloittamaan työnsä myös tällä lohkolla.

1

Länsipiha-alueella tehdään vielä viime viikkoiseen tapaan ympärystäyttöjä. Pohjoispihan sadevesiviemärin viivytyskenttä on sen sijaan saatu valmiiksi! Parhaillaan ollaankin rakentamassa yhteyksiä kaupungin sadevesiviemäriin.

8

Jakomäessä ollaan myös kaatamassa tänään alkavalla viikolla puita Huokotien ja Somerikkotien varresta. Puiden kaatamisella tehdään tilaa uuden maakaasuputken rakentamiselle. Alueelle pitää rakentaa uusi kaasuputki, koska nykyinen putki joudutaan poistamaan käytöstä uusien palvelutilojen ja asuntojen rakentamisen tieltä. Puut kaadetaan marraskuun aikana.

Väestönsuojalla ulkopukuhuoneen vesikattotyöt ovat käynnistyneet ja perjantaina vesikatolle valettiin kallistukset. Seuraavaksi on edessä vedeneristystyöt.