Viikkotiedote 44/2019

Jakomäen sydän - Työmaan viikkotiedote 4.11.2019

Työmaan kuulumiset

Työmaalla on edetty töiden osalta lokakuun viimeisellä viikolla seuraavasti:

C-lohkolla julkisivumuuraustyöt jatkuvat sisäpihalla ja LVV-, IV- ja sähköurakoitsijat ovat töissä ensimmäisessä kerroksessa. P1 puhtausluokan vaatimien olosuhteiden varmistaminen sekä P1-siivous jatkuvat.

6Ensimmäisessä kerroksessa on käynnissä Gyproc-väliseinien ja -otsien tasoitus- ja maalaustyöt. Toisessa kerroksessa väliseinien pystytys on vielä käynnissä. Laatoitusurakoitsija on myös päässyt aloittamaan työnsä.    

6A-lohkolla länsijulkisivun lämmöneristys- ja muuraustyöt saatiin valmiiksi ja muuraustelineitä ollaankin parhaillaan purkamassa pois.

4

Väliseinäurakoitsijalla on tälläkin lohkolla käynnissä Gyproc-väliseinien ja otsien teko ja sähköurakoitsija tekee väliseinien putkituksia. IV-urakoitsija tekee töitään konehuoneessa.

5

B-lohkolla väliseinämuuraustyöt etenevät toisessa kerroksessa ja vesikatolla on nyt vedenpainekokeet meneillään.

4Katsomon/-portaiden raudoitus- ja laudoitustyöt ovat vielä käynnissä.

4Pintabetonilattioiden raudoitustyöt ovat käynnissä ensimmäisessä kerroksessa ja sprinkleriurakoitsijan työt toisessa kerroksessa jatkuvat.

2

3D-lohkon runko on kokonaisuudessaan valmistunut ja ympärystäytöt ovat käynnissä. Julkisivulle ollaan asentamassa alumiinilasiseiniä.                

Pihan puolella tehdään vielä länsipiha-alueen maarakennustöitä ja pohjoispihalla sadevesiviemärin viivytyskenttää.

1Väestönsuojalla valmistuivat ulkopukuhuoneen seinäelementtien asennukset. Saneerauspuolella kallistusvalut on saatu tehtyä ja seuraavaksi työnsä aloittavat väliseinämuurarit.