Viikkotiedote 43/2019

Jakomäen sydän - Työmaan viikkotiedote 25.10.2019

Työmaan kuulumiset

Syksy alkaa hiljalleen tulla päätökseen, sillä tulevana sunnuntaina on taas aika kääntää kellot talviaikaan. Työmaalla onkin jo aloitettu valmistautuminen talven tuloon, sillä väliaikaisen lämmitysjärjestelmän viritys on jo käynnissä koko rakennuksessa.

5

C-lohkolla työt jatkuvat pitkälti samoissa merkeissä kuin viime viikolla: julkisivueristys- sekä julkisivumuuraustyöt ovat käynnissä sisäpihan puolella ja LVV-, IV- ja sähköurakoitsijat tekevät vielä töitään ensimmäisessä kerroksessa. Sprinkleriurakoitsija jatkaa hommia toisessa kerroksessa.

4Maalausurakoitsija nauhoittaa ja tasoittaa Gyproc-väliseiniä.

A-lohkon länsijulkisivulla on lämmöneristys- ja muuraustyöt käynnissä ja sisäpuolella sähköurakoitsija on asentamassa hyllykannakkeita ja tekemässä väliseinien putkituksia. IV-urakoitsijalla on työt käynnissä konehuoneessa.

2Väliseinäurakoitsija huhkii viime viikolla aloittamiensa Gyproc-väliseinien ja otsien teon parissa.

B-lohkolla väliseinämuuraustyöt etenevät toisessa kerroksessa.

1Katsomon/-portaiden raudoitus- ja laudoitustyöt käynnissä.

5Vesikatolla länsipään vedeneristystyöt ovat valmistumassa ja seuraavaksi työt jatkuvat itäpäädyssä.

D-lohkolla on nyt käynnissä tukiseinän tekeminen. Sen jälkeen ovatkin vuorossa loput täyttötyöt.                                              

2Kaukolämpökanaalin kaivutyöt saatiin tällä viikolla valmiiksi. Myös kaukolämpöputket ovat jo asennettuna lämmönjakohuoneeseen asti.

3Puistomuuntamo on asennettu paikalleen.

2Väestönsuojalla asennetaan ulkopukuhuoneen seinäelementtejä paikoilleen.

Työturvallisuuden lisäksi työmaalla on panostettu paljon myös siisteyteen ja työmaan logistiikkaan. Työmaan viikottaisia palavereita on toisinaan pidetty myös työmaakierroksen merkeissä, jolloin ollaan pystytty keskittymään yleiseen turvallisuuteen ja esimerkiksi kulkureitteihin paremmin.