Viikkotiedote 41/2019

Jakomäen sydän  - Työmaan viikkotiedote 11.10.2019

Työmaan kuulumiset

C-lohkolla jatketaan sisäpihalla julkisivueristys- ja julkisivumuuraustöitä. LVV- ja sähköurakoitsijan työt jatkuvat vielä lohkon ensimmäisessä kerroksessa ja IV-urakoitsija tekee töitä konehuoneessa.

4

2

3

Gyproc-väliseinien ja otsien rakentaminen ensimmäisessä kerroksessa on vielä käynnissä - sprinkleriurakoitsijan työt sen sijaan ovat valmistumassa. Maalausurakoitsija on myös aloittanut oman urakkansa väliseinien tasoitustöillä ja pölynsidontamaalauksilla.                       

A-lohkolla jatkuvat vielä pitkälti samat työvaiheet, kuten länsijulkisivun lämmöneristys- ja muuraustyöt sekä IV-urakoitsijan työt konehuoneessa.  

1B-lohkolla on käynnissä väliseinämuuraukset ja katsomoportaan raudoitustyöt.

3Vesikatolla kallistusvalut on valettu ja seuraavaksi sinko- ja vedeneristystöitä varten pystytetään väliaikainen sääsuoja itä- ja länsisivujen vesikatolle.

4Sähköpääkeskuksen, teletilan ja lämmönjakohuoneiden betonilattiat on valettu ja seuraavaksi kyseissä tiloissa aloitetaan pölynsidontamaalaukset. Lohkolla tehdään parhaillaan myös P1-puhtausluokan vaatimia suojaseiniä.

1

2

D-lohkolla asennetaan ruokasalin viimeisiä pitkiä ontelolaattoja ja tehdään ontelokentän raudoituksia. Seuraavaksi on tarkoitus toteuttaa ontelokentän valu. Toisessa kerroksessa on rakennettu paikallavaluseinää, joka betonoitiin tänään. Ensi viikolla asennetaan lohkon viimeiset t/b-elementit.     

Maarakennuspuolella töitä jatketaan vielä länsipihan alueella, pohjoispihalla työt käynnistettiin kaukolämpökanaalin kaivutöillä.

4Samalla tehdään myös kahluualtaan pohjalaatan muottia sekä raudoituksia. äestönsuojalla tukimuuria laudoitetaan- ja raudoitetaan - saneerauspuolella purkutyöt jatkuvat eteenpäin.