Viikkotiedote 40/2019

Jakomäen sydän - Työmaan viikkotiedote 4.10.2019

Työmaan kuulumiset

C-lohkolla tehdään ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa viimeisiä lämmöneristelevyjen ja lattialämmitysputkien asennuksia sekä raudoituksia. LVV- ja sähköurakoitsija myös  jatkavat työtään ensimmäisessä kerroksessa.

1Sisääntuloportaalin betoniseinä on saatu valettua ja muotteja puretaan parhaillaan.

2Ensimmäisessä kerroksessa rakennetaan Gyproc-väliseiniä.

3Sprinkleriurakoitsija on aloittanut työnsä ensimmäisessä kerroksessa.

5

A-lohkolla työt jatkuvat pitkälti viime viikkoiseen tapaan: IV-urakoitsija on työssä konehuoneessa, sisäpihan- ja länsijulkisivun puolella jatkuvat lämmöneritys- sekä muuraustyöt ja pinatabetonilattiatyöt ovat käynnissä.

56

B-lohkon ensimmäisessä kerroksessa muurataan parhaillaan väliseiniä ja katsomoporrasta laudoitetaan. Sähköpääkeskuksen, teletilan ja lämmönjakohuoneiden betonilattiat on jo valettu.

7

Vesikatolla kallistusvalut on valettu ja seuraavaksi aloitetaan betonipinnan sinkous ja vedeneristystyöt.

7

D-lohkon ensimmäisessä kerroksessa ontelolaatat ja toisen kerroksen seinäelementit on saatu asennettua. Näin ollen toisessa kerroksessa tehdäänkin jo paikallavaluseinän muottitöitä ja seuraavaksi kerroksessa aloitetaan asentamaan ontelolaattoja. Ruokasalin korkeat T/B pilarit on myös saatu asennettua.

6

Maarakennuspuolella tehdään piharakennusten pohjia sekä yleisiä maarakennustöitä länsipihan alueella. Seuraavaksi maarakennustyöt etenevät kohti pohjoispihaa.

78

Väestönsuojalla maanvastainen alapohja saatiin valettua - valutyöt saatiin päätökseen eilen illalla kello 21.

Saneerauspuolella puretaan parhaillaan muurattuja väliseiniä sekä talotekniikkaa.