Viikkotiedote 38/2019

Jakomäen sydän - Työmaan viikkotiedote 23.9.2019

Työmaan kuulumiset

6

C-lohkolla on käynnissä ensimmäisen ja toisen kerroksen pintabetonilattioiden lämmöneristelevyjen ja lattialämmitysputkien asennukset sekä raudoitustyö. Sisääntuloportaalin betoniseinän yläosaa laudoitetaan - ja raudoitetaan.

Seuraavaksi lohkolla aloitetaan Gyproc-väliseinien teko ja pölynsidontamaalaukset. Samalla TATE-urakoitsijan on määrä aloittaa työnsä lohkon ensimmäisessä kerroksessa tänään. 

7

A-lohkolla tehdään pintabetonilattiatöitä. Sprinkleriurakoitsija on saanut urakkansa lohkolla valmiiksi ja sisäpihan- ja länsijulkisivun lämmöneristys- ja muuraustyöt ovat käynnissä. A-lohkolla ja C-lohkolla on myös molemmissa käynnissä IV-konehuoneiden osalta P1 puhtausluokan vaatimien rakenteiden teko ja siivous. 

4

B-lohkolla kolmannen kerroksen teräsrunko ja profiilikattopellit on saatu asennettua ja harkkomuurauksesta puolet on jo muurattu.

Ensimmäisessä kerroksessa tehdään väliseinämuurauksia ja sprinkleriurakoitsija jatkaa töitään eteenpäin. Myös ulkoikkunoiden asennukset ovat käynnissä.

3

Alkavalla viikolla on tarkoitus aloittaa ja paikallavaluportaiden laudoitustyöt. Seuraavaksi aloitetaan myös vesikattotyöt.

1

2

D-lohkolla tehdään paikallavaluseiniä sekä T/B pilareiden ja liittopilareiden asennuksia. Myös T/B väliseinäelementtien asennukset ja täyttötyöt ovat käynnissä. Olemassa olevan rakennuksen julkisivua ollaan myös purkamassa seinäelementtien osalta.

Maarakennustöitä tehdään länsipiha-alueen osalta viemäröinnin ja säihköistyksen parissa. Piharakennuksiin ollaan myös tekemässä pohjia.

4

Väestönsuojalla paikallavaluanturat ovat jo valmiina ja paikallavalusokkeleita tehdään parhaillaan. Myös T/B sokkelielementtien asennukset ja maanvastaisen alapohjan lämmöneristystyöt ovat käynnissä.