Viikkotiedote 37/2019

Jakomäen sydän - Työmaan viikkotiedote 13.9.2019

Työmaan kuulumiset

Työmaalla on kuluneella viikolla valmistunut ja ollut käynnissä töitä seuraavasti:

1

2

C-lohkolla ovat käynnissä pintabetonilattioiden lämmöneristelevyjen ja lattialämmitysputkien asennukset sekä raudoitustyöt. IV-konehuoneessa ollaan asentamassa ilmastointikammioiden teräsrunkoja sekä Paroc-seinäelementtejä.

3C-lohkolla sisääntuloportaalin betoniseinä on nyt valettu puoleen väliin saakka.

8

A-lohkolla sääsuoja saatiin asennettua IV-konehuoneen yläpuolelle ja sprinkleriurakoitsija jatkaa siellä nyt omaa urakkaansa. Pohjoissivun julkisivumuuraus on saatu valmiiksi ja sisäpihan puolen julkisivulla jatketaan lämmöneristys- ja muuraustöiden parissa. Ensimmäisessä kerroksessa on myös pintabetonilattioiden osalta ensimmäinen alue valettu.

6

7

B-lohkolla kolmannen kerroksen teräsrungon asennukset on päästy aloittamaan ja ensimmäisen kerroksen väliseinämuuraukset ovat käynnissä. Paikallavaluportaiden laudoitustyöt jatkuvat vielä.

4

D-lohkolla alapohjan ontelolaatat on saatu nyt asennettua ja täyttötyöt sekä liittopilareiden asennukset ovat parhaillaan käynnissä.

6

Maarakennuspuolella väestönsuojan anturapohjat sekä eteläpihan viivytysputkikenttä ovat pääosin valmiina. Länsipihalla tehdään viemäröintiä ja sähköistystä.

1

2

Väestönsuojalla myös pohjaviemärit on nyt pääosin asennettu ja loput paikallavaluanturat työn alla.