Viikkotiedote 31/2019

Jakomäen sydän - Työmaan viikkotiedote 2.8.2019

Kuulumisia työmaalta

Heinäkuu vaihtui juuri elokuuksi ja kuumin kesälomakausi alkaa tulla hiljalleen päätökseen. Kesälomista huolimatta hommat ovat työmaalla pyörineet täydellä teholla koko heinäkuun ajan.

1

Viikolla 31 päästiin aloittamaan B-lohkon alapohjan onteloiden asennustyöt jotka ovat nyt puolessavälissä.

Vesikatolla A-lohkolla on käynnissä huopatyöt ja saman lohkon pohjoissivulla tehdään myös julkisivun villoitusta. IV-konehuoneeseen on myös valettu lattia.

2

C-lohkolla toisen kerroksen väliseinämuuraus valmistui perjantaina ja viemäritkin on saatu valettua paikoilleen. D-lohkolla anturoiden pohjat on tehty valmiiksi perustusurakoitsijan töitä varten.

3

Rakennuksen eteläisen sisäänkäynnin portaalin laatta on nyt valettu. Liikuntasalin osalta jatketaan ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa pukuhuoneiden purkutöitä.

Läpivienti viemärit ja putket tuotiin uimahallin katosta läpi ja ne asennettiin perjantaina valmiiksi. Uimahallin ja yläkoulun edustalla on myös jatkettu maatöitä.

6

Kuluneella viikolla työmaaporukan viikkopalaveri päätettiin toimiston sijaan pitää työmaalla! Työmaa kierrettiin yhdessä läpi ja työnjohtajat kertoivat vastaavan työnjohtajamme Pekan johdolla missä tällä hetkellä mennään milläkin lohkolla. Kierroksen fokus oli erityisesti työmaan siisteydessä, järjestyksessä ja turvallisuudessa. :)