Viikkotiedote 29/2019

Jakomäen sydän - työmaan viikkotiedote 19.7.2019

Työmaalla tapahtunutta

C-lohkolla työt jatkuvat eteläisellä sisäänkäynnillä laattavalujen valmisteluilla sekä itäisellä sivulla julkisivun eristys- ja muuraustöillä. Julkisivun muuraustyöt on saatu valmiiksi c-lohkon läntisellä puolella, ja telineet siirretään seuraavaksi A-lohkolle. C-lohkon vesikaton itäiselle sivulla on tällä viikolla valettu suojabetonilaatta ja ilmanvaihtokonehuoneen päälle on asennettu profiilipellitys. 

imagej16i.png

C-lohkon sisäpuolella ensimmäisen kerroksen väliseinämuuraus on jo pitkällä ja muurausta päästään pian aloittamaan toisessa kerroksessa. Lisäksi ensimmäisessä kerroksessa on maalattu teräspilarit ja -palkit. Läpivientejä tehdään lohkolla talotekniikka-asennuksia varten. Sadevesi- ja alapohjaviemäröinnit ovat C-lohkolla lähes valmiit, sähköasennusten julkisivu- ja välisienäputkitukset jatkuvat.

imagevf0ccq.png

B-lohkolla on käynnissä porapaalujen asennus. Lisäksi lohkolla valetaan nauha-anturoita ja asennetaan rungon teräspilareita. Yläasteen purettavalla osalla asbestipurkutyöt on vielä ensi viikon alkupuoliskoon asti käynnissä.

imageysurl.png

A-lohkolla on aloitettu ikkuna-asennus. Lohkolla on saatu elementtien pystysaumaukset tehtyä ja vuorossa on elementtien vinotukien poisto. Lisäksi lohkolla on käynnissä pohjaviemäreiden asennus. Pohjoispuolen sisäänkäynnille on asennettu telineet ja käynnissä on portaalin raudoitusten ja paikallavalumuotin asennus. Vesikaton kallistusvalut on saatu valettua, samoin ilmanvaihtokoneen harkkomuuraus on saatu valmiiksi. Tällä hetkellä käynnissä on konehuoneen seinäelementtien asennus. Ensi viikolla alkaa vesikaton vedeneristeiden asennus. 

image72ypx.png