Viikkotiedote 26/21

HATT Herttoniemen työmaan kuulumiset

Lämpimät terveiset HATT Herttoniemen työmaalta!

HASO-yhtiön kohdalla on tällä viikolla jatkettu perusmuurien raudoituksia ja muotituksia. Torstaina tehtiin väestönsuojan korotusten, pilastereiden ja elementtien pystysaumojen valu. Seuraavalla viikolla alkavat HASO-yhtiön ulkopuolisten vedeneristysten asennukset.

valu vk26

Kuvaa valupäivältä (HASO)

HEKA-yhtiön kohdalla on C-rapun porapaalutukset saatu jo melkein valmiiksi. Paaluja myös valettiin torstaina. B-rapun kohdalla ollaan tekemässä maankaivutöitä ja aloitetaan paalupedin tekoa. Maankaivuu siirtyy seuraavaksi A-rapun alueelle.

paalutus vk26

Porapaalutus etenee HEKA-yhtiön alueella

HITAS-yhtiön alueella tehdään maankaivuja. Louhinnat ovat meneillään korttelin yhteispihan alueella ja ne jatkuvat maankaivujen kanssa heinäkuussa normaalisti.

louhintaa vk26

Räjäytyksen valmistelua

Heinäkuussa työmaalle, HASO-yhtiön kohdalle, kootaan torninosturi. Asennustyö voi vaikuttaa liikennejärjestelyihin Kettutiellä.

Viikkotiedote jää nyt heinäkuuksi kesätauolle ja seuraava tiedote ilmestyy sitten elokuun ensimmäisenä perjantaina. HATT Herttoniemen työmaa toivoo kaikille hyvää kesää!

Työturvallisuus

Työturvallisuutta havainnoidaan ja mitataan rakennustyömailla viikoittain työturvallisuusmittauksilla. TR-mittauksilla arvioidaan työmaan työolosuhteita sekä työturvallisuuden hallintaa ja sen kehitystä.

Viimeisimmän mittauksen tulos:

  • TR-mittaus 1.7.2021, tulos 98,00 %

Aikataulu

aikataulu vk26

HATT Herttoniemen työmaan aikataulu. Punainen pystyviiva merkitsee nykyhetkeä.

Aikataulu esitetään yhtiöittäin:

  • HASO = Helsingin Asumisoikeus Oy Kettutie
  • HEKA = HEKA Herttoniemi Kettutie 8
  • HITAS = Asunto Oy Helsingin Siili