NCC:n vuokrattavat loma-asunnot

NCC:n henkilöstön käytössä on loma-asunnot Nilsiän Tahkolla ja Hämeenlinnan Aulangolla.

NCC:n loma-asuntojen vuokraukseen ovat oikeutettuja kaikki Suomen NCC:läiset, joilla on voimassaoleva työsuhde ja joille maksetaan palkkaa yrityksestä. Myös äitiyslomalla olevat henkilöt voivat osallistua arvontaan.
Hakijan työsuhteen on pitänyt jatkua vähintään yhden vuoden ennen hakuajan päättymistä.
Työsuhteen täytyy olla voimassa vähintään yhden kuukauden loma-asunnon käyttöajankohdan jälkeen (määräaikaisten, joiden työsuhde on sidottu työmaan kestoon, on saatava esimieheltään todistus, josta ilmenee, että henkilö on todennäköisesti työssä kyseisenä ajankohtana).
Vuokraoikeus ei koske stipendiaatteja eikä henkilöitä, jotka ovat esim. lomautettuna, pitkällä sairauslomalla, hoitovapaalla, vuorottelu- tai opintovapaalla ja joiden palkanmaksu on keskeytynyt.

Loma-asuntojen haku ja arvonta

Loma-asuntoa haetaan Lyyti-tapahtumahallintaohjelman kautta netissä: lyyti.in/NCC_lomat_talvi16. Talvikauden 2016-17 ensimmäinen vuokrattava lomaviikko on nro 44/2016 ja viimeinen nro 17/2017. Hakuaika päättyy maanantaina 3.10., ja lomaviikot arvotaan tiistaina 4.10. Arvonnassa voittaneet saavat kirjallisen ilmoituksen. Vapaaksi jääneistä viikoista laitetaan tieto heti arvonnan jälkeen.

Loma-asunnon voittaneet henkilöt saavat allekirjoitettavakseen vahvistuskirjeen. Allekirjoituksellaan he sitoutuvat siihen, että loma-asunnon vuokra, mahdolliset peruutusmaksut, ylimääräiset siivouskulut ja muut mökkiin kohdistuvat vahingonkorvaukset peritään suoraan heidän palkastaan. Vuokra peritään lomaviikon jälkeen.

Peruutusehdot

Jos vuokraoikeuden lunastanut peruuttaa varauksen, pätevät seuraavat peruutusehdot:
Mikäli peruutus tehdään:
• 4 viikkoa ennen lomaviikon alkua, ei vuokralaisella ole maksuvelvoitetta.
• 4–2 viikkoa ennen lomaviikon alkua, maksettavan vuokran suuruus on 50 prosenttia varauksen hinnasta, mikäli viikkoa ei saada vuokrattua eteenpäin.
• 2–0 viikkoa ennen lomaviikon alkua, maksettavan vuokran suuruus on 100 prosenttia vuokrauksen hinnasta, mikäli viikkoa ei saada vuokrattua eteenpäin.
• Vuokralaisella ei ole maksuvelvoitetta myöskään, jos loma peruuntuu odottamatta esim. vuokralaisen vakavan sairastumisen vuoksi. Peruuntumisen syy on osoitettava todeksi luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella.
Peruutukset tulee aina tehdä kirjallisesti.

Vuokraushinnat ja vaihtopäivät

Loma-asunnot arvotaan kaksi kertaa vuodessa, talvi- ja kesäkauden alla.
Niiltä viikoilta, jotka jäävät vuokraamatta tai jotka peruutetaan, on mahdollisuus vuokrata myös yksittäisiä päiviä, kuitenkin vähintään kaksi päivää kerrallaan. Viikonloput vuokrataan vain kokonaisuudessaan (pe klo 18.00 - ma klo 15.30).
Vaihtopäivä on perjantai. Loma-asunnon luovutusaika on klo 15.30 ja vastaanotto klo 18.00. Klo 15.30–18.00 varataan huoltoyhtiölle mahdollisia huoltotoimenpiteitä varten.
Loma-asuntoa ei saa itse vuokrata eteenpäin.

Huom. Asuntoihin ei saa viedä kotieläimiä, eikä niissä saa tupakoida.

Lisäohjeet ja tiedustelut

Virpi Skuras, p. 010 507 51, sähköposti: vaihde@ncc.fi