Turvalliset toimintatavat Awareness Dayn painopisteenä

Tämän vuoden Awareness Day järjestetään keskiviikkona 4.9. klo 9.00. Awareness Dayn on tarkoitus nostaa esille työturvallisuuteen ja -terveyteen liittyviä kysymyksiä sekä kannustaa tarkastelemaan omia toimintatapoja. Tavoitteena on tehdä työturvallisuudesta ja -terveydestä luonnollinen osa yrityksemme kulttuuria ja auttaa saavuttamaan nollan tapaturman visiomme.

Joka vuosi syyskuun ensimmäisenä keskiviikkona klo 9.00 koko henkilöstömme niin työmailla kuin toimistoissa kokoontuu yhteen osallistumaan NCC:n yhteiseen ohjelmaan, johon kuuluu pohdintaa, keskustelua ja päivän tulosten seuraamista. Tämän vuoden Awareness Day sisältää ohjelmaa eri teemoihin liittyen. Vastaava johtaja on valinnut päivän teeman ja ohjelman sen mukaan, mistä on työryhmälle eniten hyötyä työturvallisuutta ja -terveyttä ajatellen.

Mitä, missä, milloin?

Awareness Day pidetään kaikilla NCC:n työpaikoilla samana päivänä samaan aikaan. Silloin keskeytetään työt ja keskustellaan yhdessä työturvallisuudesta ja -terveydestä. Vastaava johtaja kokoaa henkilöstön yhteen. Paikalla oleville aliurakoitsijoille, konsulteille ja muille asianomaisille tarjotaan mahdollisuus osallistua keskusteluun. Rakennuttajat ja asiakkaat ovat myös tervetulleita. Awareness Day alkaa aina klo 9.00.