NCC toteuttaa 53 asuntoa LähiTapiola Asuntorahasto Prime ky:lle

NCC ja LähiTapiola Asuntorahasto Prime ky ovat allekirjoittaneet sopimuksen 53 vapaarahoitteisen vuokra-asunnon rakentamisesta Helsingin Herttoniemeen.

Rakentaminen alkaa välittömästi ja asunnot valmistuvat loppuvuodesta 2015. Nyt myyty kohde on ensimmäinen hanke täydennysrakennuskorttelissa Herttoniemen Hitsaajankadulla, jonne tullaan rakentamaan vaiheittain yhteensä noin 150 asuntoa. -

- Haluamme tarjota vuokralaisillemme korkeatasoisia ja laadukkaita asuntoja toimivien julkisten liikenneyhteyksien varrelta. Asuntojen sijainti metroaseman ja palveluiden vieressä on ideaalinen vuokralaisille, sanoo LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:n kiinteistörahastojohtaja Kim Särs.

LähiTapiola Asuntorahasto Prime Ky -rahastolla LähiTapiola-ryhmä tarjoaa vaivattoman asuntosijoitusmahdollisuuden asiakkailleen. Asuntorahasto Primen tavoitekoko on 300 miljoonaa euroa ja rahastoon tullaan hankkimaan yli 1500 vuokra-asuntoa.

- Olemme iloisia alkavasta yhteistyöstä LähiTapiolan asuntorahaston kanssa. NCC tulee jatkossakin panostamaan monipuoliseen asuntotuotantoon sekä hyviin kumppanuksiin, kommentoi maajohtaja Juha Korkiamäki.

Lisätietoja antavat:
Maajohtaja Juha Korkiamäki, NCC Asuminen, puh. 050 538 4663
Kiinteistörahastojohtaja Kim Särs, LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy, puh. 040 501 9981