Ilpo Peltonen on nimitetty NCC Asumisen tuotantojohtajaksi

DI Ilpo Peltonen on nimitetty NCC Asumisen tuotantojohtajaksi. Peltonen aloittaa tehtävässään 6. kesäkuuta 2016 ja siirtyy yhtiön palvelukseen RAKLI ry:n teknisen johtajan toimesta. 

Tätä ennen hän on toiminut mm. kiinteistöliiketoiminnan johtotehtävissä Elisa Oyj:ssä sekä Lemcon Networks Oy:n rakennuttamis- ja projektinjohtotehtävissä. NCC Asumisen tuotantojohtajana Ilpo Peltonen raportoi suoraan NCC Asumisen toimitusjohtajalle Juuso Hietaselle. 

– Tuotannon johtaminen NCC Asumisessa on todella innostava ja kiinnostava haaste. Tehtäväni RAKLIssa oli erittäin antoisa, mutta houkutteleva toimenkuva ja mahdollisuus olla mukana muutoksen johtamisessa NCC Asumisella sai minut innostumaan tehtävästä, kertoo Ilpo Peltonen.

– Olen iloinen voidessani toivottaa Ilpon NCC Asumisen ammattilaisten porukkaan. Ilpolla on näkemystä ja intohimoa tehdä asioita uusilla tavoilla. Me haluamme uudistaa alaa ja Ilpo on täsmälleen oikea henkilö johtamaan tuotantoa NCC Asumisessa, sanoo toimitusjohtaja Juuso Hietanen.  

Lisätietoja:
Tuotantojohtaja Ilpo Peltonen, p. + 358 40 551 9404
Toimitusjohtaja Juuso Hietanen, NCC Asuminen, p. +358 50 343 4023

NCC Asuminen Oy on osa NCC Housingia, joka on Pohjois-Euroopan johtavia asuntorakennuttamisen kehittäjiä. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Nykyään toimimme 1400 ammattilaisen voimin Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Saksassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa. Liikevaihtomme on vuositasolla noin 13 miljardia Ruotsin kruunua.