NCC rakentaa 195 asuntoa TOASille

NCC ja Tampereen Seudun opiskelija-asuntosäätiö TOAS ovat allekirjoittaneet sopimuksen 195 vapaarahoitteisen opiskelija-asunnon sekä liiketilan rakentamisesta Tampereen Kissanmaalle.

Rakentaminen alkaa välittömästi ja asunnot valmistuvat kahdessa vaiheessa, syksyllä 2016 ja vuoden 2017 loppuun.

– Rakennutamme jatkuvasti lisää opiskelijoiden tarpeiden mukaisia koteja. Kissanmaan uudet kodit tulevat hyvälle sijainnille ja muodostavat laadukkaan asuinympäristön. Lisäksi asuntovalikoima on monipuolinen. Toimintamme tavoitteena on opiskelijoiden elämän ja asumisen helpottaminen, kertoo TOAS:n toimitusjohtaja Timo Lehto.

TOAS perustettiin vuonna 1959. Säätiöllä on tänä päivänä Tampereella noin 6000 opiskelija-asuntoa.

– Olemme tyytyväisiä yhteistyön jatkumisesta TOAS:n kanssa. NCC tulee jatkossakin panostamaan monipuoliseen asuntotuotantoon Tampereella, kommentoi yksikön johtaja Hanna Marttila.

Lisätietoja
Yksikön johtaja Hanna Marttila, NCC Asuminen, p. 050 340 3176
Toimitusjohtaja Timo Lehto, Tampereen Seudun opiskelija-asuntosäätiö, p. 040 514 8846

NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia, kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2014 oli 6,3 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 18.000. NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä.