NCC rakentaa palvelutalon Turkuun

NCC on sopinut palvelutalon rakentamisesta Turun kaupungin vanhuspalveluille. Hankkeen toteuttaa Turun Palvelutilat Oy, joka on TVT Asunnot Oy:n tytäryhtiö.

Rakentaminen alkoi Turun Koivulassa syyskuussa, ja asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa syksyllä 2019. Hanke on arvoltaan yli 14 miljoonaa euroa.

Rakennushanke käsittää viisikerroksisen palvelutalon oheistiloineen sekä piha- ja tonttityöt. Rakennukseen tulee tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka koostuu kahdeksasta ryhmäkodista sekä yhteensä 119 asunnosta. Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA on myöntänyt hankkeelle investointiavustuksen.

- Vuokkokoti korvaa Turun kaupungin käytöstä poistuvia vanhuspalveluiden yksiköitä. Tavoitteena on toteuttaa turvallisia, viihtyisiä ja asukkaiden kukkarolle sopivia koteja, Turun Palvelutilat Oy:n toimitusjohtaja Teppo Forss kommentoi.

- Lähdemme ilolla tekemään Koivulaan uutta palvelutaloa. Uusi hanke on jatkumoa pitkään jatkuneelle asiakassuhteelle TVT-konsernin kanssa, NCC:n toimialajohtaja Esa Lehmusvuori toteaa.

Lisätietoja antavat:
Esa Lehmusvuori, toimialajohtaja, NCC, puh. 050 590 8583
Teppo Forss, toimitusjohtaja, Turun Palvelutilat Oy, puh. 02 262 4111

NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2016 oli 5,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 17.000. NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä.