NCC rakentaa 153 asuntoa Roihuvuoreen

NCC on sopinut Helsingin Asuntotuotannon eli Att:n kanssa kahden eri asuntokohteen rakentamisesta Helsingin Roihuvuoreen. Kohteisiin tulee yhteensä 153 asuntoa. Molemmat kohteet ovat kiinteähintaisia urakoita, ja niiden arvo on noin 19 ja 17,5 MEUR.

As Oy Helsingin Ruususeen valmistuu 67 kpl Hitas-asuntoja. Toiseen kohteeseen, As Oy Ruususenrinteeseen, tulee 86 kpl Helsingin kaupungin asunnot Oy:n eli Hekan vuokra-asuntoja. Urakoihin kuuluvat myös talojen piha-alueet sekä pysäköintihallit.

Molempien kohteiden rakennustyöt ovat alkaneet huhtikuussa. Ruusunen valmistuu jouluna 2019 ja Ruususenrinne keväällä 2020.

– Hienoa, että pääsemme yhdessä Att:n kanssa laajentamaan perinteistä kaupunginosaa, Helsingin Roihuvuorta. Hankkeet täydentävät hienosti rakennettua ympäristöä ja tulevat tarjoamaan turvallisia ja terveitä koteja useille helsinkiläisille perheille, kommentoi yksikön johtaja Tuomas Tonteri NCC:ltä.

– Uudet rakennukset sopivat hienosti Roihuvuoren ympäröivään alueeseen. Hankkeet ovat lähteneet hienosti käyntiin ja yhteistyömme sekä NCC:n että suunnittelusta vastaavan arkkitehtitoimisto A-Konsultit Oy:n kanssa on toiminut erittäin hyvin, kommentoi Att:n uudistuotanto- ja korjausrakennuttamisyksikön päällikkö Anne Pietilä.

Lisätietoja:

Tuomas Tonteri, yksikön johtaja, NCC, puh. 050 326 5008
Anne Pietilä, yksikön päällikkö, Att, puh. 040 336 2259
Laura Saraste-Mäkinen, viestintäjohtaja, NCC, puh. 0400 764 148

NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2017 oli lähes 5,6 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 17.800.  NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä.