Bonava – NCC Asumiselle uusi brändinimi

Uusi brändi on syntynyt NCC Housingissa: Bonava. Brändi keskittyy luomaan arvoa asiakkaille ja vie yrityksen tarinan, ihmiset ja osaamisen tulevaisuuteen.

Ruotsin sana bo tarkoittaa asumista ja nav keskipistettä. Näistä asioista Bonavassa on nimenomaan kyse. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

- Yrityksen uusi nimi ja brändin raikas uusi ilme korostavat liiketoimintamme ydinajatusta ja jokaisen Suomen bonavalaisen tärkeintä tehtävää - haluamme haastaa itsemme joka päivä ja muuttaa asuntomarkkinoita sekä luoda parempia koteja ja parantaa elämänlaatua, sanoo NCC Asuminen Oy:n ja NCC Housingin Pietarin toimintojen toimitusjohtaja Juuso Hietanen.

Nimi kertoo siitä, että Bonava luo koteja ja naapurustoja. Bonavan visiona on luoda onnellisia naapurustoja, joissa ihmiset voivat nauttia arjesta. Tämä tarkoittaa eri asioita eri ihmisille, ja tarpeet voivat muuttua ajan mittaan. Bonava aloittaakin taipaleensa keskittymällä olennaiseen eli asukkaiden tarpeiden ja toiveiden selvittämiseen yhdessä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa.

Uusi brändi on tarkoitus esitellä vuoden 2016 aikana kaikissa kahdeksassa maassa. Ennen sitä löydät lisätietoja osoitteessa www.bonava.fi.

Bonava on Pohjois-Euroopan johtavia asuntorakennuttamisen kehittäjiä. Bonava on syntynyt NCC:stä ja on luonut koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Nykyään toimimme 1 400 ammattilaisen voimin Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Saksassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa. Liikevaihtomme on vuositasolla noin 13 miljardia Ruotsin kruunua. 

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Joanna Linnermo-Kumpuoja, puh. 010 400 2778, joanna.linnermo-kumpuoja@ncc.fi

NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia, kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2015 oli 6,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 18.000. NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä.