NCC avaa kaksi uutta kiviainestoimipistettä Jyväskylän seudulla

Härkövuoren ja Pommiovuoren kiviainestoimipisteet tuottavat kaikkia yleisimpiä kiviaineslaatuja yrityksien ja kotitalouksien käyttöön.

Muuramen Härkövuoren toimipiste avataan tänään 18.4. ja Pommiovuoren toimipiste 15.5. Kiviainesalueet sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella. Molemmat toimipisteet ovat avoinna pääasiallisesti klo 07-16 ja tarvittaessa sopimuksen mukaan.

Kiviainekset voidaan kuljettaa toimipisteistä suoraan työmaille, tai asiakas voi noutaa ne itse paikan päältä, jolloin toimipiste hoitaa kuormaamisen ja siihen liittyvän punnituksen.

”Jyväskylän alueella on käynnissä ja käynnistymässä runsaasti rakennushankkeita. Haluamme olla mukana tarjoamassa laadukasta kiviainesta niin infra- kuin talonrakentamiseen. Toivotamme niin yritykset kuin yksityiset asiakkaat tervetulleiksi”, NCC Industryn aluejohtaja Riku Rousku sanoo.

Lisätietoja:
Aluejohtaja Riku Rousku, NCC Industry, 0500 823 593
Myyntipäällikkö Ville Venäläinen, NCC Industry, 059 350 6488
Viestintäjohtaja Laura Saraste-Mäkinen, NCC, 0400 764 148

NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2016 oli 5,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 17.000. NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä.