NCC toteuttaa 58 asuntoa OP-vuokratuotto –erikoissijoitusrahastolle Kuopioon

NCC ja OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto ovat allekirjoittaneet sopimuksen 58 vapaarahoitteisen vuokra-asunnon rakentamisesta Kuopion Pappilanmäkeen. Kohteen rakentaminen käynnistyy alkuvuonna 2015 ja asunnot valmistuvat kesällä 2016.

Asunto Oy Kuopion Papinpihan kaksi taloa rakennetaan Ruustinnankujan varteen viimeisinä NCC:n viiden talon ryppäästä. Aikaisemmin rakennetut kolme taloa ovat omistusasuntoyhtiöitä.

- OP-vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto tarjoaa mahdollisuuden vaivattomaan asuntosijoittamiseen asiakkailleen. Toisaalta haluamme tarjota vuokralaisillemme korkeatasoisia ja laadukkaita asuntoja, sanoo salkunhoitaja Antero Tenhunen Pohjola Kiinteistösijoitus Oy:stä, joka toimii rahaston neuvonantajana. As Oy Papinpiha istuukin erikoissijoitusrahaston strategiaamme erinomaisesti jatkaa Tenhunen.

- Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyön jatkumisesta OP-Pohjola-ryhmän kanssa. NCC rakentaa parhaillaan OP-vuokratuotolle kohdetta myös Kuopion Saaristokaupunkiin, kommentoi kiinteistökehitysjohtaja Markus Pitkänen

Lisätietoja antavat:
Kiinteistökehitysjohtaja Markus Pitkänen, NCC Asuminen, puh. 050 371 2898
Salkunhoitaja Antero Tenhunen, Pohjola Kiinteistösijoitus Oy, puh. 010 252 2263

NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia, kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2013 oli 6,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 18.500. NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä.

OP-Pohjola-ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä, jonka muodostavat noin 180 itsenäistä osuuspankkia sekä niiden omistama keskusyhteisö OP-Pohjola osk tytär- ja lähiyhteisöineen. Liiketoiminta on jaettu kolmeen alueeseen, jotka ovat pankkitoiminta, vahinkovakuutus ja varallisuudenhoito. OP-Vuokratuotto on erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa varansa pääasiassa asuntoihin, toimitiloihin ja asuntojen rakentamiseen Suomessa.