Tampereen Lielahtikeskus avautuu 24.4.

Lielahtikeskuksen palvelu- ja kauppakeskuksen avajaisia vietetään torstaina 24.4. Tampereella. Keskus yhdistää uudella tavalla julkisia toimintoja sekä yksityisiä palveluja ja liikkeitä.

Tampereen kaupunki tuo keskukseen mm. kirjaston, terveysaseman, vanhusten päiväkeskuksen, hammashoitolan ja neuvolan. Kauppakeskuksessa on paljon muotikaupan toimijoita, jotka ovat tähän asti puuttuneet Lielahdesta. Esimerkiksi H&M, Seppälä, Lindex, Dressmann ja Cubus avaavat liikkeensä Lielahtikeskukseen. Lisäksi keskukseen tulee kattava ravintola- ja kahvilatarjonta.

Lielahtikeskuksen on kehittänyt NCC Property Development Oy, rakentanut NCC Rakennus Oy ja sen omistaa Keva. Rakennuksen kokonaispinta-ala on 15.000 neliötä, josta n. 13.000 on vuokrattavaa palvelu- ja liiketilaa. Tiloista on vuokrattu yli 90 prosenttia. Työt käynnistyivät elokuussa 2012 ja talo valmistui huhtikuussa 2014.

- Lielahtikeskus tarjoaa tamperelaisille uudenlaisen ja kätevän tavan hoitaa asioitaan. Uskomme, että julkisten ja yksityisten palveluiden yhdistäminen saman katon alle tulee jatkossa yleistymään, kertoo NCC Property Developmentin yksikönjohtaja Mikko Leinonen.

Seuraavat yritykset löytyvät Lielahtikeskuksesta:
H&M, Lindex, Seppälä, Terveystalo, Chicago Food Park, Wayne´s Coffee, Glitter, Puls&Träning, Instrumentarium, Abu Fuad, Iittala, Cubus, Dressmann, PET Kingdom, Minetti, Sweet Corner, Mroom, Green Lite, Brander, Lagoon Fish Foot Spa, Espoon Autopesu, Ilopilleri, Shoeland ja Trendy Kids.
Tampereen kaupungin palvelut: kirjasto, terveysasema, hammashoitola, äitiys- ja lastenneuvola sekä ikäihmisten palvelukeskus ja päiväkeskus.

Lisätietoja:
Mikko Leinonen, yksikön johtaja, NCC Property Development Oy, puh. 050 520 0395
Tero Estovirta, toimitusjohtaja, NCC Property Development Oy, puh. 050 593 6194

NCC on yksi pohjoismaiden johtavista rakennus- ja kiinteistökehitysyrityksistä. Sen vuosittainen liikevaihto on n. 6,7 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 18 000. NCC-yhtiöitä Suomessa ovat NCC Rakennus Oy, NCC Asuminen, NCC Property Development Oy ja NCC Roads Oy. NCC-yhtiöiden vuotuinen liikevaihto Suomessa on lähes miljardi euroa ja henkilöstömäärä noin 2900. www.ncc.fi

NCC Property Development Oy vastaa NCC:n kiinteistökehitystoiminnasta. Sen palveluja ovat kiinteistökehitys- ja rakennuttamispalvelut, toimitilojen markkinointi ja vuokraus sekä kiinnostavien tuottokohteiden tarjoaminen sijoittaja-asiakkaille.