NCC toteuttaa 113 asuntoa SATOlle

NCC ja SATO ovat allekirjoittaneet sopimukset 113 vapaarahoitteisen vuokra-asunnon rakentamisesta Tampereelle.

47 asunnon rakentaminen Tampereen Kalevassa alkaa välittömästi, ja kohde valmistuu helmikuussa 2017. Linnainmaalla alkaa 66 asunnon rakentaminen keväällä 2016 ja ne valmistuvat keväällä 2017.

– Tampere on vireä ja kehittyvä kaupunki, jossa asukasmäärän odotetaan kasvavan. SATO haluaa omalta osaltaan olla tukemassa kasvuedellytyksiä tarjoamalla pitkän tähtäimen tarvetta vastaavia vuokra-asuntoja. Nyt rakenteille lähtevät SATO VuokraKodit ovat sijainniltaan ja pinta-alaltaan asiakkaidemme toiveita vastaavia, kertoo Tampereen aluejohtaja Mikko Nevalainen.

– Yhteistyö SATOn kanssa on jatkunut useita vuosia ja olemme iloisia, että pääsemme jälleen toteuttamaan kohteita, jotka vastaavat hyvin SATOn tavoitteita. Tulemme jatkossakin panostamaan monipuoliseen asuntotuotantoon strategiamme mukaisissa kasvukeskuksissa, kommentoi yksikön johtaja Hanna Marttila.

Lisätietoja antavat:
Yksikön johtaja Hanna Marttila, NCC Asuminen, p. 050 340 3176
Aluejohtaja Mikko Nevalainen, SATO Oyj, p. 020 134 4110

NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia, kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2014 oli 6,3 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 18.000. NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä.