NCC on johtavia VDC-hyödyntäjiä rakennusalalla

Täydennysopintoja Stanfordin yliopistossa.

Kaksikymmentäviisi NCC:n VDC-osaajaa on suorittanut Stanfordin yliopiston VDC Sertificate Program -kurssin ja saanut sertifikaatin taidoistaan. Professori Martin Fischerin vetämä Center for Integrated Engineering -tutkimuskeskus on maailman johtavia Virtual Design and Construction -osaamiskeskuksia. NCC:n ryhmään kuului edustajia Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta, ja se on suurin yksittäinen ko. kurssin käynyt ryhmä. Saatujen tietojen mukaan Suomessa vastaavaan on yltänyt kymmenen henkeä, joista kahdeksan NCC:ltä.

- Tietomallintamisen hyödyntäminen ja VDC ovat keskeinen osa NCC:n strategiaa. Pyrimme kehittämään omaa toimintaamme ja tukemaan koko rakennusalaa uuden teknologian hyödyntämisessä. Olen ylpeä siitä, että NCC kulkee kehityksen etulinjassa, toimitusjohtaja Harri Savolainen toteaa.

- Osallistuimme tähän ohjelmaan parantaaksemme virtuaalisuunnittelun taitojamme, käsittäen kaikki elementit trenditeorioista tulevaisuuden kehityskulkuihin ja applikaatioihin. Saimme myös tukea omille projektistudio-ajatuksillemme sekä kehitimme työtapoja ja välineitä parantaaksemme omia prosessejamme, projektihallinnasta vastaava Ari Törrönen täydentää.

NCC-yhtiöt
Viestintä
Ritva Norrgrann

Lisätietoja:
Ari Törrönen, osastopäällikkö, puh. 050 387 7575

Lisätietoa linkeistä:
http://cife.stanford.edu
• http://youtu.be/aqLcDI_vW7g

NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia, kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2013 oli 6,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 18.500.  NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä.