NCC Property  Developmentin toimitusjohtaja nimitetty - Mika Soinista Tero Estovirran seuraaja

NCC Rakennus Oy:n pääkaupunkiseudun talonrakentamisen toimialajohtaja Mika Soini on nimitetty NCC Property Development Oy:n  toimitusjohtajaksi.

Mika Soinilla (53) on laaja ja monipuolinen kokemus rakennusalasta. NCC:llä hän on 25 vuoden aikana ehtinyt toimia mm. erilaisissa työmaatehtävissä, liiketoiminnan kehittämisessä, Optiplanin toimitusjohtajana sekä Turun aluejohtajana.

Mika Soini kertoo ottavansa uuden tehtävän vastaan nöyrin mielin. Vaikka konserni, asiakkaat ja rakentamisen prosessit ovat tuttuja, on kiinteistökehittämisessä omat erityispiirteensä, joihin hän aikoo pikaisesti sukeltaa sisään. Kokemusta yhteisistä hankkeista on kertynyt, käynnissä on mm. Hämeenlinnan moottoritien päälle rakennettava kauppakeskus ja Matinkylän metrokeskus. 

- Mika Soinin työkokemus antaa hyvän pohjan lähteä vetämään kiinteistökehittämisen toimintoja. Seuraajan haku on käynnissä ja uskon, että kiinnostusta löytyy, NCC Rakennuksen toimitusjohtaja Harri Savolainen arvioi.

NCC-yhtiöt
Viestintä
Ritva Norrgrann

NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia, kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2013 oli 6,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 18.500.  NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä.