Tervetuloa kierrättämään – NCC aloittaa jätteen vastaanoton Ohkolassa

NCC Recycling aloittaa kesäkuun alussa kierrätystoiminnan NCC:n Ohkolan kiviainestoimipisteen yhteydessä Mäntsälässä.

Materiaaleja vastaanotetaan 1.6.2015 lähtien maanantaista perjantaihin klo 7-16. Ohkolassa otetaan vastaan puu-, betoni- ja tiilijätettä, kuormalavoja, tasolaseja, puhtaita maita sekä louhetta.

”Olemme erittäin iloisia voidessamme aloittaa kierrätystoiminnan Ohkolassa. Tämä tukee hyvin NCC:n visiota kestävästä kehityksestä,” sanoo NCC Recyclingin aluejohtaja Johanna Rusanen. ”Saamme nyt myös NCC:n omasta rakennustoiminnasta syntyvät jätteet kierrätettyä mahdollisimman tehokkaasti.”

Kesäkuun alusta lähtien myös NCC:n Nokian kierrätysterminaali on auki säännöllisesti ympäri vuoden maanantaista perjantaihin klo 8-16. Nokialla vastaanotetaan betoni- ja tiilijätettä, puhtaita maita sekä louhetta.

Lue lisää uudistuneilta nettisivuiltamme www.ncc.fi/nccrecycling.

Lisätietoja: Johanna Rusanen, aluejohtaja, NCC Recycling, puh. 010 507 6536

NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia, kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2014 oli 6,3 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 18.000. NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä.