Lehdistötiedotteet

NCC rakentaa 162 asuntoa Tampereen Hatanpäälle

NCC on allekirjoittanut sopimuksen YH Kodit Oy:n kanssa 162 asunnon rakentamisesta Tampereen Hatanpäälle. Kyseessä on kiinteähintainen kokonaisvastuu-urakka, jonka arvo on noin 14 MEUR.

NCC myi toimistotalon Espoosta

NCC on myynyt Alberga Business Parkin viimeisen, viidennen toimistotalon OP-Vuokratuotto-erikoissijoitusrahastolle.

Suomen valtion asfaltointiurakassa lasketaan nyt ensimmäisen kerran CO2-päästöjä

Kestävästä kehityksestä on puhuttu jo pitkään, mutta valtion tieurakan päästöt lasketaan nyt ensimmäistä kertaa. Kyseessä on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen tieurakka Lammilla ja Hattulassa.

NCC rakentaa toimistotalon Tampereelle

NCC on allekirjoittanut sopimuksen Sponda Oyj:n kanssa toimisto- ja liikekiinteistön rakentamisesta Ratinan kauppakeskuksen viereen Tampereelle. Kyseessä on tavoitehintainen projektinjohtourakka, jonka arvo on noin 26 MEUR.

NCC rakentaa Savon Koulutuskuntayhtymälle uuden oppilaitoksen Varkauteen – kohteelle haetaan Joutsenmerkkiä

NCC on sopinut Savon Koulutuskuntayhtymän (SAKKY) kanssa oppilaitoksen rakentamisesta Varkauteen. Kyseessä on tavoitehintainen projektinjohtourakka, jonka arvo on noin 9,2 MEUR. Oppilaitoksen uudisrakennukselle haetaan pohjoismaista ympäristömerkkiä eli Joutsenmerkkiä.

Kaupungit haluavat lisää kestävyyttä liikenneympyröiden päällysteisiin

Kiertoliittymissä asfaltti kuluu erityisen nopeasti juuri jyrkän kaarteen vuoksi. Suuret liikennemäärät ja raskas liikenne nopeuttavat kulutusta. Tiheä päällysteen uusiminen tuo kaupungeille kasvavia infrakuluja.

NCC peruskorjaa Puolalan koulun Turussa

NCC ja Turun kaupunki ovat allekirjoittaneet sopimuksen Puolalan koulun peruskorjauksesta. Kyseessä on tavoitehintainen projektinjohtourakka, jonka arvo on 12,6 MEUR.

NCC peruskorjaa ja laajentaa Kuopion museon

Kuopion kaupunki on valinnut NCC:n Kuopion museon peruskorjauksen ja laajennuksen toteuttajaksi. Hanke toteutetaan hybridiallianssina Kuopion Tilakeskuksen kanssa. NCC:n osuus urakasta on noin 9,2 MEUR.

NCC peruskorjaa Linnanmaan yliopistokampusta Oulussa

NCC on allekirjoittanut Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n (SYK) kanssa sopimuksen Linnanmaan yliopistokampuksen peruskorjauksesta Oamkin tilamuutosten osalta. Kyseessä on tavoitehintainen projektinjohtourakka, jossa peruskorjataan Linnanmaan yliopistokampukselta noin 27 500 brm2 tilat.

NCC rakentaa Varilan koulun Sastamalaan

NCC on allekirjoittanut Sastamalan kaupungin kanssa sopimuksen Varilan koulun rakentamisesta. Kyseessä on kokonaisvastuu-urakka, jonka arvo on 8,4 MEUR.

NCC peruskorjaa R-talon Taideyliopiston käyttöön

NCC on sopinut Hemsön omistaman R-talon peruskorjauksesta Taideyliopiston Sibelius-Akatemian käyttöön Helsingin Pohjoisella Rautatiekadulla. Hemsö on Ruotsin johtava yksityinen yhteiskuntakiinteistöjen omistaja. Kyseessä on kokonaisvastuu-urakka, jonka arvo on noin 13,5 MEUR.

NCC rakentaa 153 asuntoa Roihuvuoreen

NCC on sopinut Helsingin Asuntotuotannon eli Att:n kanssa kahden eri asuntokohteen rakentamisesta Helsingin Roihuvuoreen. Kohteisiin tulee yhteensä 153 asuntoa. Molemmat kohteet ovat kiinteähintaisia urakoita, ja niiden arvo on noin 19 ja 17,5 MEUR.

NCC hakee tonttivarausta Ruoholahdesta

NCC hakee tonttivarausta Ruoholahden alueen kehittämiseksi ja rakentamiseksi toimistokäyttöön. Maa-alueet omistaa Helsingin kaupunki. NCC:n tavoitteena on kehittää yhdessä Helsingin kaupungin kanssa Ruoholahden työpaikka-aluetta entistä toiminnallisemmaksi ja viihtyisämmäksi.

NCC rakentaa SATOlle 143 asuntoa Herttoniemeen

NCC on sopinut SATOn kanssa yhteensä 143 uuden asunnon rakentamisesta Herttoniemen Laivalahdenkaarelle. Kyseessä on tekninen kokonaisvastuu-urakka, jonka arvo on noin 22 MEUR.

NCC muuttaa toimistorakennuksen kouluksi Espoon Niittykummussa

NCC remontoi Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman omistamaan rakennukseen tilat Uusikummun koululle Espoon Niittykumpuun. Uudet koulutilat valmistuvat keväällä 2019.