Turvallisuus ja terveys

NCC:llä on työtapaturmia koskeva nollatavoite, ja teemme jatkuvasti työtä tehdäksemme työpaikoistamme entistä terveellisempiä ja turvallisempia.

Kaikkien NCC:llä työskentelevien, yrityksen kanssa yhteistyötä tekevien ja sille tavaroita tai palveluita toimittavien on toimittava turvallisesti ja tiedostettava riskit. Haluamme luoda mahdollisimman turvallisia työpaikkoja ja tuotteita sekä omalle että urakoitsijoidemme henkilöstölle, toimittajille, asiakkaille ja muille sidosryhmille.

Vaikka johtajat ja esihenkilöt vastaavat työturvallisuuden kehittämisen johtamisesta, jokaisen yksilön on noudatettava sovellettavia määräyksiä ja käytäntöjä ja osallistuttava aktiivisesti työympäristön kehittämistyöhön. NCC vaalii myös työn ja vapaa-ajan tervettä tasapainoa ja tukee aktiivisesti henkilöstöä sen saavuttamisessa.

Think safe. Work safe. Be safe. NCC haluaa tarjota henkilöstölleen turvallisen työympäristön, jossa kaikki huolehtivat toisistaan. Haluatko tietää lisää? Tutustu NCC:n työturvallisuuskäytäntöihin.