Lehdistötiedotteet

NCC peruskorjaa Linnanmaan yliopistokampusta Oulussa

NCC on allekirjoittanut Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n (SYK) kanssa sopimuksen Linnanmaan yliopistokampuksen peruskorjauksesta Oamkin tilamuutosten osalta. Kyseessä on tavoitehintainen projektinjohtourakka, jossa peruskorjataan Linnanmaan yliopistokampukselta noin 27 500 brm2 tilat.

NCC rakentaa Varilan koulun Sastamalaan

NCC on allekirjoittanut Sastamalan kaupungin kanssa sopimuksen Varilan koulun rakentamisesta. Kyseessä on kokonaisvastuu-urakka, jonka arvo on 8,4 MEUR.

NCC peruskorjaa R-talon Taideyliopiston käyttöön

NCC on sopinut Hemsön omistaman R-talon peruskorjauksesta Taideyliopiston Sibelius-Akatemian käyttöön Helsingin Pohjoisella Rautatiekadulla. Hemsö on Ruotsin johtava yksityinen yhteiskuntakiinteistöjen omistaja. Kyseessä on kokonaisvastuu-urakka, jonka arvo on noin 13,5 MEUR.

NCC rakentaa 153 asuntoa Roihuvuoreen

NCC on sopinut Helsingin Asuntotuotannon eli Att:n kanssa kahden eri asuntokohteen rakentamisesta Helsingin Roihuvuoreen. Kohteisiin tulee yhteensä 153 asuntoa. Molemmat kohteet ovat kiinteähintaisia urakoita, ja niiden arvo on noin 19 ja 17,5 MEUR.

NCC hakee tonttivarausta Ruoholahdesta

NCC hakee tonttivarausta Ruoholahden alueen kehittämiseksi ja rakentamiseksi toimistokäyttöön. Maa-alueet omistaa Helsingin kaupunki. NCC:n tavoitteena on kehittää yhdessä Helsingin kaupungin kanssa Ruoholahden työpaikka-aluetta entistä toiminnallisemmaksi ja viihtyisämmäksi.

Ajankohtaista

Uuden Hämeenkylän koulun suunnittelu käynnistyi

Hämeenkylän uusi koulurakennus on suunnitteilla edellisen koulun tontille osoitteeseen Varistontie 3. Uudesta koulusta suunnitellaan vuosiluokkien 1–9 yhtenäiskoulua, jota pääsevät käyttämään myös muut kaupunkilaiset. Hanke toteutetaan allianssimallilla tiiviissä yhteistyössä koulun eri osapuolien kanssa.

DB Schenkerin kunnossapitosopimus

DB Schenker on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen NCC Industryn kanssa. Kyseessä on vuosisopimus logistiikkakeskusten pihojen päällysteiden kunnossapidosta, joka takaa DB Schenkerin Suomen terminaalien päällysteiden hyvän kunnon raskaan kaluston kovaan kulutukseen ja vaatimuksiin. Lisäksi Schenkerin Lahden terminaaliin on tehty pitkän tähtäimen kunnossapitosopimus.

NCC standardisoi tietomallit ja mahdollistaa entistä laaja-alaisemman VDC:n käytön rakennushankkeissa

Saadakseen tietomallit ja VDC-työkalut entistä laajempaan käyttöön NCC on ryhtynyt standardisoimaan rakennushankkeen tietomalleja. Jatkossa hankkeen projektiorganisaatio löytää tarvitsemansa tiedot mallista aina samasta paikasta, sekä saa käyttöönsä tarpeellisella tiedolla rikastetun ja turhasta tiedosta karsitun mallin.

Suomen suurin Joutsenmerkki-talohanke keräsi kehuja ja huomiota

Vantaan Hakunilassa esiteltiin maanantaina 26.3. harjakorkeuteensa noussutta uuttaa kerrostaloa, jonka on määrä täyttää pohjoismaisen Joutsenmerkin ympäristövaatimukset. Esittelytilaisuudessa päättäjät, median edustajat, opiskelijat ja muut kiinnostuneet pääsivät tutustumaan kiinteistön työmaahan ja niihin ratkaisuihin, joiden myötä Joutsenmerkin kriteerit otetaan huomioon rakennustyössä ja asumisessa.

Suomen suurin Joutsenmerkki-talohanke harjakorkeudessa Hakunilassa

Vantaan Hakunilassa juhlistetaan maanantaina 26.3. harjakorkeuteensa noussutta uutta kerrostaloa, jonka on määrä täyttää pohjoismaisen Joutsenmerkin ympäristökriteerit. Syyskuussa 2018 valmistuva 127 asunnon kiinteistö tulee olemaan suurin Suomessa toteutettu rakennus, joka tavoittelee Joutsenmerkkiä.