Uutiset

NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2015 oli 6,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 18.000.


NCC:n toteuttama kauppapuisto T1 avasi Tammistossa

Kauppapuiston myymälät painottuvat kodin ja vapaa-ajan tarjontaan.

NCC:n toteuttama ja Tapiolan omistama kauppapuisto T1 vietti avajaisiaan Vantaan Tammistossa 3.3.2011. Rakennustyöt veivät reilun vuoden ja nyt uudet liikkeet ovat valmiina palvelemaan asiakkaita.

Kauppapuiston myymälät painottuvat kodin ja vapaa-ajan tarjontaan. Veikon Kone, Eurokangas, Musti ja Mirri, HTH Keittiöforum, Suomen Polkupyörätukku ja Kvik aloittivat toimintansa nyt, Stadium hieman myöhemmin eli 24.3.2011.

NCC on kehittänyt kohdetta yhteistyössä Tapiolan kanssa ja vastannut kohteen vuokrauksesta, markkinoinnista sekä rakentamisesta. Kauppapuiston omistaa Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö Tapiola ja rakennuttamisesta on vastannut Kiinteistö-Tapiola Oy.

T1 täydentää entisestään kaupallisesti vetovoimaista Tammistoa. Kauppapaikan sijainti on erinomainen. Sen valomainokset loistavat pitkälle Tuusulanväylälle ja Kehä III:lle. T1:ssä on liiketilaa yhteensä noin 8.500 neliömetriä ja autopaikat 240 autolle.