Uutiset

NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2015 oli 6,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 18.000.


NCC:n Plaza Business Parkin neljännen vaiheen kauppa toteutui

NCC myi Vantaan Aviapoliksessa sijaitsevan toimistorakennuksen Fennica Toimitilat I-rahastolle. Kauppasopimus tehtiin joulukuussa 2013. Kauppahinnan maksu ja omistusoikeuden siirto toteutuivat tänään suunnitellusti.

Plaza Business Park Tuike sisältää 5.200 m2 vuokrattavaa toimisto- ja liiketilaa sekä 162 pysäköintioikeutta. Rakennus valmistui toukokuussa 2013 ja sen vuokrausaste on tällä hetkellä 82 prosenttia. Tuike on Plaza Business Parkin neljäs rakennus. Kauppa toteutui kiinteistöosakeyhtiökauppana.

NCC:n tavoitteena on vähentää rakennushankkeiden ympäristövaikutuksia. Plaza Business Park Tuike on saanut kansainvälisen ympäristöarviointijärjestelmä BREEAM:in mukaisen Very Good -luokituksen.

Myynnillä on positiivinen vaikutus NCC Propery Developmentin liiketoiminta-alueeseen vuoden 2014 ensimmäisellä kvartaalilla.