Uutiset

NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2015 oli 6,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 18.000.


NCC myi Varmalle liikerakennuksen Lohjalta

NCC myi Lempolan kauppapuiston neljännen vaiheen Varmalle. Kauppahintaa ei julkisteta. Varma toimii kiinteistösijoittajana myös aikaisemmissa vaiheissa.

Lempolan kauppapuistoa on kehitetty vaiheittain Lohjanharjun ja Lehmijärventien risteysalueelle. Kaksi ensimmäistä vaihetta avattiin vuonna 2008, kolmas vaihe 2011 ja nyt myyty neljäs vaihe avautuu marraskuussa.

Lempolan neljännessä vaiheessa vuokrattavia liiketiloja on 2.065 m2. Kohteen ankkurivuokralainen on K-Supermarket. Muina toimijoina ovat Apteekki Lohjanharju ja Hesburger.

- Lohjan Lempolan kehitystyö on sujunut hyvin suunnitelmien mukaan. Vaiheittain toteutettu hanke laajentaa alueen palvelutarjontaa ja tarjoaa kysynnän mukaan kaupan ketjuille mahdollisuuksia sijoittua ostovoimaisen ja kasvavan Lohjan seudulle, kertoo yksikönjohtaja Jukka Manninen NCC:stä.

NCC kehittää Lempolan kauppapuiston alueelle jatkossakin lisää kaupan tiloja.