Uutiset

NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2015 oli 6,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 18.000.


NCC jatkaa Lempolan Kauppapuiston kehittämistä

NCC on rakentanut Lempolan Kauppapuistoa Lohjalle vaiheittain vuodesta 2008. Ensimmäinen ja toinen vaihe avattiin vuonna 2009. Kolmas vaihe valmistautuu helmikuussa.

Kauppapuistosta on muodostunut vetovoimainen koko perheen ostospaikka, jossa käydään ostoksilla myös Nummelasta ja Vihdistä. Valmistuessaan kokonaisuus käsittää yhteensä 30.000 neliömetriä liiketilaa jopa 20 myymälälle.

Lempolan Kauppapuiston seuraava vaihe pyritään käynnistämään mahdollisesti vielä tänä keväänä.
– Tavoitteena on aloittaa neljännen vaiheen rakentaminen ennen kesää, jolloin avaus olisi keväällä 2012. Käymme parhaillaan vuokrasopimusneuvotteluja eri toimijoiden kanssa. Noin 3.000 neliön tiloihin sijoittuu 1-3 kauppaa, kertoo yksikön johtaja Jukka Manninen NCC:ltä.

Tänään Lempolassa vietetään kolmannen vaiheen eli Tokmanni-konserniin kuuluvan Tarjoustalon tilojen harjannostajaisia. Pinta-alaa myymälässä on 2.700 m2 ja se työllistää noin 15 henkeä.

NCC kehittää kauppapaikkoja Suomen kasvukeskuksissa. Kauppapuistokonseptin mukaisia kauppapaikkoja on tällä hetkellä kehitteillä Lohjan lisäksi Vantaan Tammistossa, Lappeenrannassa, Kuopiossa, Joensuussa, Riihimäellä, Turussa, Espoossa ja Tampereella.