Uutiset

NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2015 oli 6,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 18.000.


K-supermarket Lempolaan Lohjalle

NCC:n kauppapuiston neljäs vaihe Lohjan Lempolassa lähdössä käyntiin.

K-supermarket tulee ankkuriksi Lempolan Kauppapuiston neljänteen vaiheeseen Lohjalle. Liikerakennuksessa on vuokrattavaa liiketilaa 2.050 neliömetriä, josta 1.550 menee K-supermarketille.
- K-supermarket on erinomainen tulokas ja täydentää entisestään monipuolisen Lempolan palveluvalikoimaa. Päivittäistavaramyymälän vieressä on vielä tilaa parille pienemmälle yrittäjälle. Neuvottelut ovat käynnissä ja tavoitteenamme on saada nimet sopimuksiin ennen joulua, kertoo yksikön johtaja Jukka Manninen NCC:ltä.

- Lohja ympäristöineen on yhä lähempänä Helsingin seutua. Ennusteen mukaan alueen väestö kasvaa 10.000 asukkaalla vuoteen 2035 mennessä. Uusi K-supermarketimme Lempolan Kauppapuistoon on osoitus siitä, että haluamme osaltamme olla mukana kehittämässä Lohjan kaupan palveluverkkoa, joka muodostuu keskustan, Tynninharjun ja Lempolan alueille, Keskon aluejohtaja Timo Huurtola sanoo. NCC on kehittänyt Lempolan Kauppapuistoa Lohjalle vaiheittain vuodesta 2008. Alueella on tällä hetkellä seitsemän liikettä ja 17.000 neliömetriä vuokrattavaa liiketilaa. Neljännen vaiheen valmistelevat työt ovat käynnissä ja varsinainen rakentaminen käynnistyy keväällä 2012. Liikkeet avaavat marraskuussa 2012.

Lempola kasvaa yhä

Lempolan Kauppapuistossa on edelleen mahdollisuuksia kaupalle. Seuraavaksi on suunnitteilla 4.000–5.000 neliömetrin suuruinen kokonaisuus, jota markkinoidaan aktiivisesti.
– Haussa on hieman suurempi ankkuritoimija sekä erikokoisia muita kaupan yrityksiä, jotka sopivat koko perheelle suunnattuun yritysmixiin. Lempolasta on muodostunut vetovoimainen ja menestyvä Lohjan alueen paikalliskeskus, jossa käyvät ostoksilla alueen taajamien asukkaiden lisäksi moottoritietä käyttävät työmatkalaiset sekä vapaa-ajan asujat ja mökkiläiset, Manninen toteaa.

NCC kehittää kauppapaikkoja Suomen kasvukeskuksiin. Myös Lohjan keskustassa on NCC:llä kehitteillä uusi kauppakeskus. Kauppapuisto-konseptin mukaisia kauppapaikkoja on tällä hetkellä kehitteillä Lohjan lisäksi Lahdessa, Lappeenrannassa, Kuopiossa, Joensuussa, Riihimäellä, Turussa, Espoossa ja Tampereella.

Havainnekuvan K-supermarketista voi ladata osoitteesta http://www.kesko.fi/media/aineistopankki/.