• NCC Data Center
  • NCC Data Center
  • NCC Data Center

NCC Data Centerin perusta on valmiiksi mietitty

Rakennamme tarpeisiisi soveltuvan datakeskuksen luotettavasti ja joustavasti. Laitoksen tuottama, ylimääräinen lämpöenergia voidaan myydä pois.

NCC Data Centerin etuja ovat erinomainen, valmiiksi suunniteltu rakennusprosessin organisointi, nopea aloitus ja luotettava aikataulu. Meillä on käytössämme osaavat suunnittelijat ja kokemuksia Ruotsista vastaavista projekteista. NCC on kaikin puolin kokenut, suuri rakentaja, jolla on valmiuksia vaativiinkin rakennusprosesseihin.

Nopea alku Järvenpäässä

Järvenpäähän on jo neuvoteltu tonttiyhteistyömahdollisuus. Jos erinomainen sijainti Vuosaaren sataman, lentokentän, junayhteyksien ja moottoritien välittömässä läheisyydessä kiinnostaa, rakennusprosessi saa nopean alun. Järvenpää on kansainvälisestikin katsottuna rauhallinen ja samalla mahdollisimman toimiva paikka datakeskukselle.

Suomi on hyvä maa

Datakeskusten rakentaminen Suomeen todella kannattaa. Ilmasto on tässä asiassa suuri etu, kun viileät säät vähentävät jäähdytyksen tarvetta. Meillä on myös kansainvälisesti mitattuna kilpailukelpoinen sähkön hinta ja loistavat, luotettavat datayhteydet. Merikaapeli Saksan Rostockista Suomeen takaa luotettavat yhteydet myös meren yli. Suomessa on muutoinkin vakaa ja luotettava yhteiskunnallinen tilanne, ja luonnonkatastrofien mahdollisuus on maailman pientä luokkaa. Osaavaa työvoimaa on tarjolla ja ilmapiiri on kaikin puolin erittäin teknologiamyönteinen.

NCC on edelläkävijä

Meille teknologia ja kehitys on jatkuvasti uusiutuva toiminta-alue, jossa haluamme olla alamme ykkösiä. Yhtenä Pohjoismaiden suurimmista rakennusyrityksistä meillä on mahdollisuuksia olla osaamisen kärjessä. Olemme mukana kehittämässä yhteiskuntaa. Datakeskusten rakentamisen konseptoiminen on meille katse tulevaisuuteen ja maantieteellisen sijaintimme hyödyntämistä globaaliin käyttöön.