• Liiketilat

Menestyvät liiketilat - Future Retail by NCC®

Kehitämme houkuttelevia kauppakeskuksia ja kauppapuistoja. Menestyvän liiketilan lähtökohtana on kuluttajien tarpeiden tunteminen nyt ja tulevaisuudessa. Onnistuneessa kauppapaikkaprojektissa loppukäyttäjä on pääroolissa. Future Retail by NCC® -konseptimme avulla kehitämme kauppapaikkoja, joissa ihmiset haluavat asioida, syödä, seurustella ja viihtyä pitkään.

Vähittäiskaupan pelikenttä on muuttunut. Nykyaikainen kauppapaikka edustaa paljon muutakin kuin puhdasta kuluttamista. Ruoka, juoma, elämykset, seurustelu ja laadukas palvelu tekevät kauppapaikasta olohuoneen jatkeen. Myös sijainnin tulee olla oikea, jotta ihmiset löytävät perille.

Kauppapaikka on kohtaamispaikka

Onnistuneen kauppapaikan kehittäminen vaatii asiakasodotusten tutkimusta. Selvitämme, mitä ne kulloisellakin hetkellä ovat, mistä ihmiset pitävät, mitä heiltä puuttuu ja mitä tarpeita heillä voidaan ajatella olevan tulevaisuudessa. Myymälätilojen toteutuksen tulee lunastaa niille asetetut korkeat vaatimukset myös työympäristön, ympäristökysymysten ja kulkuyhteyksien suhteen. Loppukäyttäjien ja myymälätilassa työskentelevien kokema ympäristö ovat tällöin tarkastelun keskipisteessä. Tulevaisuuden kauppapaikkojen kehittämisprojektia kutsumme nimellä Future Retail by NCC®.

Oikea sijainti yritykselle heti alusta alkaen

Myymälätilojen sijainti ja suunnittelu nousevat yhä tärkeämmiksi kuluttajien houkuttelussa ostoksille. Kauppakeskukset eivät ole pelkästään ostos- tai asiointipaikkoja. Niistä on tullut kohtaamispaikkoja. Kokemukset ja ympäristö ratkaisevat yhä useammin, jääkö asiakas viihtymään vai kääntyykö hän kannoillaan jo ulko-ovelta. Pystyäksemme kehittämään pitkällä aikavälillä kannattavia kauppapaikkoja meidän tulee tuntea kuluttajien tarpeet niin nykyhetkessä kuin tulevaisuudessakin. Analyytikkojen ja trenditutkijoiden kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta me tiedämme, mikä luo asiakasvirtoja ja mitkä ovat otolliset kaupan osoitteet nyt ja huomenna. Tapaamme ja haastattelemme potentiaalisia asiakkaita jo ennen kuin lyömme kuokan maahan. Kehitämme kanssasi toimivan työpaikan ja myymälätilat oikeaan paikkaan. 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää parhaista kaupan paikoista. 

Tilaa uutiskirje