Tule töihin

Haluatko tulla rakentamaan kanssamme kestävämpää tulevaisuutta? Hae osaavaan ja uudistushenkiseen joukkoomme!


Asenne. Kokemus. Ammattitaito.

Tervetuloa kehittämään osaamistasi kannustavassa ilmapiirissä osaavien ammattilaistemme kanssa. Pääset mukaan uudistamaan rakennusalaa. Päivittäisessä työssämme periaatteina näkyvät innostus tekemiseen, uudet ratkaisut ja kestävä kehitys.

NCC on Suomen suurimpia rakennus- ja kiinteistökehitysyrityksiä. Eri toimialamme tarjoavat sinulle mahdollisuuden kasvaa laaja-alaiseksi rakennusalan ammattilaiseksi. Kokemusta voit kartuttaa asunto- ja talonrakentamisen, korjausrakentamisen, infrarakentamisen, kiinteistökehityksen, asfaltoinnin ja tienhoidon parissa. Tukitoiminnoissa voit harjoitella vaikkapa hankinnan, kustannuslaskennan, liiketoiminnan kehittämisen ja viestinnän tehtävissä, tai suunnittelutoimisto Optiplanissa.

NCC tarjoaa harjoittelu- ja kesätyöpaikan sekä työssäoppimismahdollisuuden vuosittain yli 300 opiskelijalle eri puolella Suomea. Lisäksi NCC tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia projektitöiden ja opinnäytetyön tekijöille.

NCC on mukana Vastuullinen Kesäduuni -kampanjassa ja meillä kohdellaan harjoittelijoita kampanjan periaatteiden mukaisesti. Kampanjan aikana tehdyn harjoittelijoiden kesätyökyselyn perusteella harjoittelijamme ovat antaneet erinomaista palautetta kampanjan periaatteiden toteutumisesta.

Kurkista oheiselta videolta, mitä nuoret rakentamisen ammattilaiset eri tehtävissä ajattelevat rakentamisesta ja tulevaisuuden mahdollisuuksistaan. Rakentamisen parista löytyy mielenkiintoisia tulevaisuuden ratkaisuja, kehuttu työilmapiiri ja monipuolisia työtehtäviä eri alan osaajille. Meillä kestävä kehitys on osana jokaista työpäivää!