Vuosi vauhtiin korkealla!

Vuosi polkaistiin käyntiin mukavasti ja kotoisasti brunssin merkeissä 16. helmikuuta Helsingin kattojen yllä aivan kaupungin ytimessä. Paikalle oli kutsuttu toimitilavälittäjiä kuulemaan NCC:n ajankohtaisia toimitilauutisia. Myyntimies Jethro Rostedt antoi ohjeita myynnissä onnistumiseen.

Tilaisuuden avasi ja osallistujat tervetulleiksi toivotti NCC Property Development Oy:n toimitusjohtaja Mika Soini. Tilaisuus pidettiin historialtaan mielenkiintoisessa paikassa, kattohuoneistossa osoitteessa Eteläesplanadi 12. Kuulimme esittelyssä, että jo 1800-luvun lopulla rakennetussa talossa on toiminut monia pankkialan vaikuttajia ja juuri tämä kattohuoneisto oli aikoinaan kunnostettu Nokian johtoryhmän edustustiloksi. Nyt näitä monen tarinan kuulleita ja monessa mukana olleita tiloja voi vuokrata yrityskäyttöön.

NCC:n osuuden tilaisuudessa aloitti myynti- ja markinointijohtaja Hannu Översti, joka kertoi viime syksynä käynnistyneestä Future office -kampanjasta. Konseptin pääviestinä on NCC:n kullekin yritykselle suunnittelemat toimitilat, joiden avulla yritykset tekevät visioista totta, edistävät hyvinvointia ja voittavat kilpailussa parhaista osaajista ja markkinaosuuksista. Siinä kilpailussa ei lasketa pelkkiä neliömetrejä vaan tilat suunnitellaan tarkasti yritykselle nykytilanne analysoiden ja tulevaisuuden tarpeet huomioiden. Teetimme viime vuoden lopulla pohjoismaisen toimitilatutkimuksen, jonka tuloksia Hannu myös esitteli. Yhtenä poimintana mainittakoon, että 62 % pohjoismaalaisista sanoo, että hyvät kollegat ovat tärkein yksittäinen luovan ympäristön osatekijä. Tunnusomaista on myös avoin ja suvaitseva ilmapiiri, samoin kuin joustava ja innostava ympäristö.

NCC:n ajankohtaiset hankkeet esitteli yksikön johtaja Mauri Laurila. Sieltä NCC:n mielenkiintoisena uutuutena markkinaan on tulossa Fredriksberg, jonka rakentaminen on tavoitteena käynnistää kesään 2016 mennessä, jolloin valmista olisi vuodenvaihteessa 2017-2018. Fredriksberg sijaitsee Helsingin nopeimmin kehittyvällä akselilla Pasila - Vallila - Kalasatama, tarkemmin ottaen aivan sen ytimessä Sturenkadulla. Vanhan historiallisesti kiinnostavan konepaja-alueen ympäristöön toteutettavista toimitiloista tehdään tulevaisuuden tarpeisiin suunnitellut, huippumodernit ja muunneltavat sekä ympäristöystävälliset tilat. NCC:n kohteille jo tavaramerkiksi muodostuneet viihtyisät yleiset tilat toteutuvat tässäkin kohteessa. Loppuun Mauri heitti porkkanan koskien Fredriksbergin vuokrauksia ja lupasi 30 % korotetun välityspalkkion projektin aloitukseen johtaneista vuokrauksista, jotka on allekirjoitettu 1.8.2016 mennessä.

Jethro Rostedt on todellinen myyntimies. Se kävi ilmi hänen esityksessään ja antamissaan opeissa. Omalla lennokkalla tyylillään Jethro listasi 4 tärkeintä seikkaa, joihin keskittymällä pääsee myyntityössä jo pitkälle; asenne, tuotetuntemus, tarkkaavaisuus ja jälkimarkkinointi. Myöskään sympaattisuutta ei pidä unohtaa, sanoi Jethro hymyssä suin. 

Nautimme brunssin antimia, vaihdoimme kuulumisia ja sovimme jo seuraavia tapaamisia. Siinä välissä oli mukava pistäytyä terassilla ihailemassa maisemia pitkälle Helsingin keskustan kattojen yli. Toivottavasti viihdyitte, näkemisiin pian!

Tutustu NCC:n esitykseen täällä.