• Hankkeen projektipäälliköt

    Sirpa Lamminluoto ja Katriina Penttinen

  • Mallitila

    Mallitila

    Laajennusosa on saanut oman mallitilan, jossa pääsee tutustumaan keskukseen tuleviin materiaaleihin, väreihin ja valoihin.

Isossa Omenassa on joulun tunnelmaa

Ison Omenan joulun tunnelma tarttuu pakostakin siellä kävijöihin. On jouluvaloja, tähtiä, kojuja, jouluista musiikkia ja paljon ostoksilla olevia iloisia ihmisiä. Eipä uskoisi, että viereisellä tontilla rakennetaan laajennusosaa, joka nousee nopeaan tahtiin.

Laajennusosa on mahtava rakennushanke

Ison Omenan laajentuminen näkyy Matinkylässä. Työmaa on iso ja se etenee vauhdilla. Meneillään on mm. betonirakennetöitä sekä teräsrunkoasennuksia, mutta myös julkisivutöitä Piispansillan ja Suomenlahdentien puolella. Vielä ennen vuodenvaihdetta aloitellaan vesikattotöitä ja harjakorkeuskin saavutetaan keväällä. Katso lokakuun lopulla kuvattu kuvasarja Ison Omenan laajennuksen rakennustyömaalta.

Liiketilaa laajenevasta Isosta Omenasta

Ison Omenan laajennus tuo keskukseen noin 25 000 neliömetriä uutta liiketilaa. Bussiterminaalitason lisäksi liiketilaa tulee 1. ja 2. kerrokseen. Kolmannen kerroksen tiloissa ovat kaupungin palvelutori sekä erilaiset kauneuden ja hyvinvoinnin palvelut.   – Liiketilaneuvotteluja käydään monella eri taholla. Bussiterminaalitason nopean asioinnin liiketilat ovat jo lähes täynnä. Vahvimmin neuvotteluissa ovat nyt monipuolinen ravintolatarjonta koko perheen ruokaravintoloista viihtyisiin illanviettopaikkoihin sekä fine dining -paikkoihin sekä kattava muodin ja pukeutumisen valikoima, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Hannu Översti. Tutustu Ison Omenan laajennuksen liiketiloihin ja varaa oma paikkasi Ompusta.

Ison Omenan laajennuksen mallitilassa pääsee fiilistelemään

NCC:n ja Cityconin yhdessä kehittämä laajennusosa on saanut oman mallitilan, jossa pääsee tutustumaan keskukseen tuleviin materiaaleihin, väreihin ja valoihin.  – On tämä itsellekin todella hienoa, kun näkee jo tässä vaiheessa, miltä sisätilat tulevat näyttämään. Ja varmasti asiakkaatkin tulevat mielellään katsomaan, kun tila sijaitsee helposti Isossa Omenassa, kertovat hankkeen projektipäälliköt Sirpa Lamminluoto ja Katriina Penttinen.