Vantaan Aviapoliksessa on draivia! Tilavaihtoehtoja löytyy monia, joista tässä yksi. Formica tarjoaa tilasuunnitteluun lukuisia mahdollisuuksia. Voidaan myydä myös tonttina.

  • Sijainti Vantaan Aviapoliksessa
  • Suunnitteluun vapaat lähtökohdat
  • Voidaan myydä myös tonttina

Formica toimistotalon rakentaminen käynnistyy heti, kun yksi tai useampi yritys haluaa toimitilan, jossa ei tarvitse tyytyä kompromisseihin.

tilat

Vantaan Aviapolikseen nouseva Formica tarjoaa poikkeuksellisen vapaat lähtö-kohdat yrityskohtaisten ratkaisujen suunnittelulle. Pääkonttoritason toimitilakokonaisuudessa uusin teknologia ja moderni arkkitehtuuri ovat itsestäänselvyyksiä. Formica toimistotaloon valmistuu yhteensä 10 500 m2 uudenaikaista toimitilaa 1–7 yritykselle.

lähiympäristö ja palvelut

Formican palvelurakenne toteutetaan asiakkaan tarpeiden ja toiveidein mukaan. Pääasia, että Formicassa arki sujuu tehokkaasti ja työntekijät viihtyvät niin hyvin kuin mahdollista. Kauppakeskus Jumbo sijaitsee aivan ulottuvilla.

Kulkuyhteydet

Formicaan on helppo tulla omalla autolla. Suunnitteilla on runsaasti pysäköintipaikkoja. Monet bussiyhteydet ja nopa yhteys Helsinki-Vantaan lentokentälle ovat selkeä etu kansainvälisille yrityksille. Uusi Kehärata tulee palvelemaan myös Formican asiakkaita.