• Sandvik

    Sandvik

    Myyntijohtaja Seppo Salokanto

  • Sandvik
  • Sandvik
  • Sandvik
  • Sandvik
  • Sandvik

”Aviapoliksen alkuasukkaat”, Plaza Business Park, Tuike, Vantaa

Sandvik edustaa Äyritien alkuasukkaita jo vuodesta 1967. Alue on tuttu, vaikka maisemat ovat vuosien saatossa muuttuneet metsästä urbaaniksi business-keskukseksi.

Konepajojen metallintyöstötyökaluihin ja -menetelmiin sekä erikoisteräksiin erikoistunut Sandvik omisti nykyisen Business Parkin kolmannen vaiheen maat vuoteen 2006 asti. Ennen Tuikkeeseen muuttoa yritys asui samalla alueella Plaza Business Parkin Allegrossa.

Vuokrasopimus oli päättymässä ja tarvitsimme hieman kustannustehokkaampia tiloja. Tuike tuli hyvään saumaan. Saimme 500 neliötä toimivaa ja kompaktia tilaa talon ylimmästä kerroksesta omalla terassilla,

myyntijohtaja Seppo Salokanto kertoo. 

Joustavat toimitilat

Jos aiemmissa tiloissa oli pääasiassa avokonttoritilaa, uusiin tiloihin haluttiin enemmän omia työhuoneita ja hiljaisia työpisteitä. Uusissa tiloissa on myös riittävästi neuvottelutilaa sekä avara ja viihtyisästi sisustettu olohuone.

”Kesällä terassi on ahkerassa käytössä. Siellä käydään niin kahvittelemassa kuin tekemässä läppärin kanssa töitä”, Salokanto hymyilee.

Tilojen joustavuus on yrityksen toiminnan kannalta tärkeää. Osa työntekijöistä on paikalla jokainen arkipäivä kahdeksasta neljään, osa reissaa valtaosan viikosta ja välillä tiloissa työskentelee myös muualta Suomesta pääkaupunkiseudulla käyviä työntekijöitä.

Toiveet toteutuivat

Salokannon mukaan hyviin toimitiloihin kannattaa panostaa niin työntekijöiden, asiakkaiden kuin brändin näkökulmasta. ”Edustamme premium-merkkiä, joten tilat toimivat yrityksen käyntikorttina. Investointi tiloihin maksaa itsensä takaisin.”

Sandvikissa arvostetaan Business Parkin aulapalveluja sekä varastotiloja, vuokrattavia neuvottelutiloja ja ravintolapalveluja. Lentokentän läheisyys on paljon matkustavalle organisaatiolle merkittävä aikaa säästävä tekijä.

NCC:n kanssa yhteistyö sujui hyvin. Kaikki toiveemme toteutuivat, vaikka säätöjä tehtiin loppumetreille asti. Tilat ovat nyt juuri sellaiset kuin alun perin ajattelimme.