Referenssit

Meillä on ilo esitellä hienoja rakennuskohteitamme heti tuoreeltaan ja vielä vuosien jälkeen. Työmme jälki näkyy pitkään seuraavillekin sukupolville.


NCC-talot

Vuonna 2007 valmistunut kolmen rakennuksen kokonaisuus Helsingissä Suomen pääkadun, Mannerheimintien, varrella. Täällä sijaitsee myös NCC:n oma pääkonttori.

NCC-talot sijaitsevat Ruskeasuolla, Mannerheimintien varrella. Talot on varustettu huippuluokan tekniikalla ja osa sähköstä tuotetaan aurinkoenergialla.

NCC-talot muodostuvat kolmesta yhteen kytketystä toimistotalosta, joiden pohjakerroksessa on liiketiloja sekä toimistokäyttäjille tarkoitettuja yhteiskäyttöisiä tiloja ja palveluja.

NCC-talojen 3-rakennuksessa on toteutettu erityistä Stress Free Area® -filosofian mukaista aistiergonomiaa, joka näkyy konkreettisesti mm. materiaalivalintoina, äänimaisemointina, valosuunnitteluna, hahmolakeja noudattavana sommitteluna ja värivalintoina. Stress Free Area® -toteutus tuo toimitiloissa välitöntä hyvää oloa ja sitä kautta myös parempia työsuorituksia.