Referenssit

Meillä on ilo esitellä hienoja rakennuskohteitamme heti tuoreeltaan ja vielä vuosien jälkeen. Työmme jälki näkyy pitkään seuraavillekin sukupolville.


Kodinkeskus Sveitsin Portaali

Toimiva yhdistelmä kodinsisustuksen myymälöitä ja palveluja autoileville asiakkaille.

Kodinkeskus on vetovoimainen ja monipuolinen koko perheen ostospaikka, jonne on helppo tulla. Alueelta löytyy hyvä valikoima huonekalu- ja sisustusliikkeitä sekä omat myymälänsä niin rakentajalle kuin autoilijallekin. Tarjonnan keskittäminen samaan paikkaan tekee asioinnin helpoksi asiakkaille – ja samalla toiminnan kannattavammaksi kaupalle.

Kodinkeskus on toimiva kokonaisuus huonekaluihin, kodinsisustukseen ja kodinkoneisiin keskittyneitä myymälöitä. Alueen palvelutarjontaa täydentää Teboil-liikennepalveluasema ja K-Rauta. Sveitsin Portaalin eteläpuolisella alueella sijaitsevat SOK:n ABC-liikennemyymälä sekä Agrimarket-keskus.

Kodinkeskus Sveitsin Portaali sijaitsee Helsinki-Tampere moottoritien ja Hyvinkään tärkeimmän sisääntuloväylän risteyksessä, ns. Sveitsin risteyksessä. Hyvinkään keskustaan on matkaa 3 km. Paikka on helposti saavutettavissa ja runsaine pysäköintipaikkoineen se soveltuu erinomaisesti paljon tilaa vaativan erikoiskaupan käyttöön.