Tervetuloa uudella tavalla ajattelevaan toimistoon

Mitä toimitilat kertovat yrityksestä?  Miten toimitilat voivat ilmentää yrityksen brändiä, visiota ja arvoja? Kestävässä kehityksessä ei ole kyse vain energiankulutuksesta ja rakennusmateriaalien valinnasta, vaan myös joustavan ja hyvinvointia edistävän työympäristön luomisesta. Tutustu toimistoihin, joissa on lähdetty rohkeasti uusille urille.

AITIO BUSINESS PARK, Helsinki

Aurinkopaneelit ja sisälämpötilan tarkka suunnittelu ovat erinomaisia keinoja pienentää toimiston energiankulutusta. Aitio Business Park Helsingissä on Suomen ensimmäinen
rakennus, joka on saanut BREEAM Excellent –ympäristösertifikaatin. Aition laskennallinen energiankulutus on 26 % vähemmän kuin määräykset edellyttävät. Voi sanoa, että se on edelläkävijä, eikä turhaan aitiopaikalla.

Fredriksberg, Helsinki

Vanha rakennus kertoo tarinaa

Vanha voi olla kiinnostava mahdollisuus uniikkiin toimitilaan. Helsingin Fredriksberg on näyttävä osa Vallilan trendikästä teollisuuskorttelia. Mikä voisi olla luovempi paikka modernille yritykselle? Kun uusi ja vanha kohtaavat, syntyy ajatuksia ja ideoita. Vanhan korjaaminen on myös ekoteko vailla vertaa. Se on kestävää tulevaisuutta.

TORSPLAN 2, TUKHOLMA

Vähennä stressiä, pidä palaveri liikkuen!

”Teemme ihmisistä terveempiä ja onnellisempia” on SATS-kuntokeskusketjun inspiroiva visio. Siksi ei olekaan ihme, että he innostuivat pian ideastamme pystyttää ulkokuntosali ja 120 metrin juoksurata Tukholmassa sijaitsevan Torsplan 2:n katolle.

PORTLAND TOWERS, Kööpenhamina

Kestävä kehitys siivittää menestystä?

Kööpenhaminassa sijaitsevan Portland Towersin vuokralaisille muuttohaukka on rakennuksen kestävän kehityksen mukaisuuden symboli. 59 metrin korkeudessa toimistoiksi muuttamiemme sementtisiilojen yläpuolella kohoaa haukanpesä. Tämä ilmentää sitä vihreää ajattelutapaa, joka herättää ylpeyttä työntekijöissä, asiakkaissa ja yhteistyökumppaneissa.

PHILIP PEDERSENS VEI 9 – PP9, OSLO

Monitilatoimiston uudet ulottuvuudet

Henning Larsen Architects on suunnitellut Oslon kupeessa sijaitsevalle Lysakerin alueelle avaran ja valoisan toimistorakennuksen, joka vie monitilatoimiston käsitteen uusiin ulottuvuuksiin. Tilavat ja viihtyisät yhteiset tilat saavat naapurikseen nykyaikaisen kuntosalin. Työpäivää voi jatkaa juoksuradalla, ulkokuntosalilla tai jalkapallokentällä vehreän luonnon ympäröimänä. 

ØSTENSJØVEIEN 27, oslo

”Passiivisuus” on yksi tämän toimiston ydinarvoista.

Rakennus sijaitsee Oslossa, ja YK on valinnut sen yhdeksi maailman kestävimmistä ratkaisuista. Passiivitalon energiankulutus on nimittäin erittäin pieni. Vihreä ajattelutapa on hyväksi myös kannattavuudelle.