Tervetuloa tulevaisuuden toimistoon

Tulevaisuuden toimitiloja ei enää mitata neliömetreissä vaan siinä, miten ne tekevät visioista totta, edistävät hyvinvointia ja auttavat taistelussa parhaista osaajista ja markkinaosuuksista. Mutta miten me voimme auttaa?

The Future Office

Future Office by NCC on ainutlaatuinen, tutkimuksiin perustuva konsepti, joka AUTTAA tulevaisuuden toimitilojen kehittämisessä.

Kartoitamme vaiheittain yrityksen tarpeet, strategiat ja haaveet toimitiloihin liittyen. Samalla tuemme brändin kehittämistä, työntekijöitä, kannattavuutta ja kestävää liiketoimintaa.

Vuokraa/etsi toimitiloja

Uusimmat kestävän kehityksen ja vihreämmän elämän trendit?

Tutustu ajankohtaisiin hankkeisiimme, joihin odotamme yrityksiä, jotka uskovat tulevaisuuteen ja ovat halukkaita kehittymään. Tiloihin voi muuttaa jo tänä vuonna tai lähitulevaisuudessa.

Uutta rakentaen, vanhaa kunnostaen

Mahdollistavatko nykyiset toimitilat yrityksen vision toteuttamisen? 

Halusitpa sitten rakentaa uutta tai kehittää vanhoja toimitiloja, prosessimme tuo turvaa aikataulujen, kustannusten, laadun ja kestävän kehityksen suhteen. Voit itse keskittyä mukavimpaan osuuteen: tulevaisuuden työympäristön luomiseen yhdessä kanssamme. 

Ajankohtaista

Kauppapaikkojen uutiskirje: Syyskuu 2016

Julkaistu

Kesällä teimme kovasti töitä Ison Omenan laajennuksen parissa ja avajaisia juhlittiin komeasti elokuun 11. päivänä. Uudistuneessa Isossa Omenassa avautui noin 60 uutta liikettä, mukana mm. uusia...

Toimitilojen uutiskirje: Elokuu 2016

Julkaistu

Elokuu lähenee loppuaan ja viimeisetkin työkaverit ovat palailleet kesälomilta. Meillä on tapahtunut kesän aikana paljon positiivisia asioita. Keväällä käynnistynyt Albergan E-talon rakentaminen...

Kauppapaikkojen uutiskirje: Tuokokuu 2016

Julkaistu

Palveleva ja toimiva ostoskeskus on korkealla asukkaiden toivelistalla. Samalla keskukseen toivotaan viihtyisiä kahviloita ja ajanviettopaikkoja, joissa voi tavata ystäviä ja tuttuja. 

Toimitilojen uutiskirje: Toukokuu 2016

Julkaistu

NCC:n kiinteistökehittäjillä on ollut kiireinen vuoden alku; tällä hetkellä meillä on rakenteilla kaksi toimistokohdetta ja yksi kauppapaikkahanke. Monen uuden kohteen kehittäminen ja suunnitelmat...