Liikekumppaneille

Laskutusosoitteet liikekumppaneille.


Laskut NCC Property Development Oy:lle

Tietoa NCC Property Development Oy:tä laskuttaville toimittajille.

Laskujen täsmälliset ja oikeat tiedot helpottavat ja nopeuttavat niiden hallintaa. Laskuihin tulee merkitä asiasisällön ja yhteyshenkilön lisäksi projektinumero tai kustannuspaikan numero, sekä käyttämämme kirjanpitojärjestelmän tilinumero. Mikäli laskussa ei ole tarvittavia tietoja, lasku palautuu takaisin lähettäjälle.

Laskutusosoitteet

Kaikki yrityksellemme osoitetut laskut tulee lähettää joko verkko- tai paperilaskuina. Ensisijaisesti toivomme toimittajien suosivan verkkolaskutusta.

 • Verkkolaskut
  OVT-tunnus (Verkkolaskuosoite): 003717655193
  Operaattori: OpusCapita Group Oy
  Välittäjän OVT-tunnus: 003710948874

 • Paperilaskut
  NCC Property Development Oy

  PL 524
  00021 Laskutus

Laskuihin merkittävät tiedot

Olemme ohjeistaneet oman organisaatiomme toimittamaan tarvittavat laskutustiedot ostotilauksen yhteydessä. NCC Property Development Oy:lle osoitetuissa laskuissa tulee olla seuraavat tiedot:

 • yhteyshenkilön nimi NCC Property Development Oy:ssä
 • seitsemän- tai kahdeksannumeroinen projektinumeroviite
 • viisinumeroinen kirjanpidon tilinumeroviite

Mikäli lasku palautetaan toimittajalle puutteellisten tietojen vuoksi, maksuehtoja ei voida enää noudattaa, eikä NCC Property Development Oy voi maksaa korkoa tai hyväksyä perintää tästä syystä myöhästyneistä maksuista. Eräpäivät lasketaan siitä, kun oikeilla tiedoilla oleva lasku vastaanotetaan. Lisätietoja antaa tarvittaessa tilauksen tai sopimuksen tehnyt NCC Property Development Oy:n edustaja.

Rakentamispalveluiden käännetyn arvonlisäverovelvollisuuden vaikutukset

NCC Property Development Oy on AVL 8c § 1 momentin mukaisesti rakentamispalveluja muutoin kuin satunnaisesti myyvä elinkeinonharjoittaja, johon ostajana sovelletaan lakia rakennusalan käännetystä arvonlisäverovelvollisuudesta. Käänteisen arvonlisäveron myötä myyjän laskuttaessa NCC Property Development Oy:ltä rakentamispalveluja myyjä merkitsee laskuunsa:

 • oman y-tunnuksensa
 • NCC Property Development Oy:n y-tunnuksen 1765519-3
 • maininnan "ei lisättyä arvonlisäveroa, ostajan käännetty arvonlisäverovelvollisuus (AVL 8c §)".

Toimittaessanne NCC Property Development Oy:lle rakentamispalveluita sekä sen ulkopuolisia tuotteita ja palveluita, pyydämme ystävällisesti huomioimaan laskutuksessanne, että järjestelmämme eivät tue usean arvonlisäverokannan käsittelyä samalla laskulla. Tarvitsemme erilliset laskut verokannoittain.