Auton käyttöetu NCC Tähtikodin asukkaille

City Car Clubin fiksut ja ympäristöystävälliset yhteiskäyttöautot ovat asukkaiden käytössä ilman liittymis- ja kuukausimaksuja tietyissä asuntokohteissa. Edun ansiosta maksat vain auton käytöstä ja lähimmän noutopaikan löydät kätevästi kotipihaltasi.

City Car Club eli CCC on helppo ja huoleton vaihtoehto yksityisautoilulle, julkiselle liikenteelle tai vaikkapa pyöräilylle. Saat auton käyttöösi aina tarvitessasi ilman huolta kalliista vakuutusmaksuista tai huoltokustannuksista. Liikkuminen yhteiskäyttöautolla on myös ekologista.

CCC-auton käyttäminen on helppoa, sillä noutopaikkoja on Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella yli sata. Autoa ei tarvitse tankata varauksen aikana ja Helsingissä käytössäsi on myös asukaspysäköintialueiden käyttöön oikeuttava tunnus. CCC-auton varausjärjestelmä on käytössä 24/7.

City Car Clubin käyttö on turvattu vähintään 10 ensimmäiseksi vuodeksi sovittujen uudiskohteiden valmistumisesta. Tänä aikana voit käyttää CCC-autoja ilman liittymis- ja jäsenmaksuja eli maksat vain auton käytöstä. Auton minimivarausaika on 2 tuntia, maksimiaikaa ei ole.

City Car Club on nyt käytössä Vantaan Kanelissa.

10 HYVÄÄ SYYTÄ

  1. Autoetu on käytössäsi joustavasti 24/7.
  2. Tarjolla on monipuolinen ja laadukas autovalikoima: vähäpäästöisiä kaupunki-, perhe- ja tila-autoja.
  3. Voit korvata oman auton hankinnan tai luopua siitä.
  4. Säästyt auton kunnossapito- ja ylläpitohuolilta.
  5. Maksat vain auton käytöstä eli ajamistasi tunneista.
  6. Tuntihinta sisältää polttoaineet ja vakuutukset.
  7. Lähin noutopaikka löytyy kotipihaltasi.
  8. Pysäköinti Helsingin asukaspysäköintipaikoilla on maksutonta.
  9. Saat koontilaskun auton käytöstä kerran kuukaudessa.
  10. CCC on edullinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto.